Lee Seung Gi despre reacțiile oamenilor după ce a donat 5 miliarde de woni + a călătorit la clasa economic

news-thumbnail

Aflați aici care a fost reacția oamenilor care l-au văzut pe Lee Seung Gi, după ce a donat 5 miliarde de woni (3,8 milioane USD) pe care i-a primit de la fosta sa agenție Hook Entertainment, călătorind în străinătate cu avionul la clasa economic.

Într-un interviu acordat pentru GQ Korea, lansat pe 27 februarie, Lee Seung Gi a remarcat: „Am primit mult sprijin din partea tuturor după donația de 5 miliarde de woni”. 

El a continuat: „Recent am plecat în străinătate la economic. Am mai zburat și în trecut, adesea, la clasa economic, când nu existau locuri. Dar acum oamenii au spus: „Lee Seung Gi a donat 5 miliarde de woni și a luat un zbor la economic, este uimitor. M-am simțit alinat să văd cum mă sprijină oameni care nu erau interesați de mine și pe cei cărora nici măcar nu le plăcea să mă susțină. Mi-a dat atât de multă putere încât aproape că n-am mai avut aer. Am simțit că nu mă lupt singur „.

În ceea ce privește donația uriașă, Lee Seung Gi a comentat cu modestie: „Un lucru pe care vreau să-l spun este că toate donațiile sunt bune. Doar că această donație a fost puțin diferită. Acești bani au fost cu adevărat prețioși pentru mine. Știu că este un clișeu, dar banii aceia erau ca sângele meu. A fost recompensa pentru tot stresul, durerea și disperarea din tinerețea mea. Așa că am vrut să o folosesc cu înțelepciune. Am vrut să  donez tot într-un loc în care să văd clar cum au fost cheltuiți banii.”.

În cele din urmă, el a spus: „Sentimentul de împlinire pe care l-am simțit după ce am donat de această dată a fost enorm. Până la punctul în care eu însumi am fost surprins. M-a făcut să cred că am devenit o persoană cool”.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s