Mandatul de arest al lui Ravi a fost revocat după ce acesta a confirmat acuzațiile de evitare a serviciului militar

VIXX’s Ravi’s Arrest Warrant Dismissed After He Admits To Charges Of Military-Related Corruption

Mandatul de arest emis pentru Ravi din VIXX a fost revocat după presupunerile că el ar fi încercat să evite serviciul militar.

În acest an, s-a raportat că un grup de brokeri a fost arestat cu acuzații de corupție pentru evitarea serviciului militar prin desemnarea clienților la un neurologist de la un spital larg din Seul, care le oferea un diagnostic medical de epilepsie pentru a-i ajuta pe clienți să fie eliberați de serviciul militar obligatoriu sau să fie admiși la o opțiune mai ușoară. Apoi, acești brokeri s-au promovat spunând că serviciile lor au fost folosite de un idol rapper faimos.

Știrile de atunci spuneau că acest rapper s-a retras dintr-o emisiune de varietate în luna mai 2022 și s-a înrolat în octombrie, care se potrivește cu plecarea lui Ravi de la emisiunea „2 Days & 1 Night” și înrolarea lui, care au dus la zvonuri că el ar fi idolul din situație. La acea vreme, agenție idolului, GROOVL1N, a declarat că examinează în detaliu informațiile corecte din situație.

Un mandat de arest pe numele lui Ravi a fost cerut pe 2 martie de către o echipă specială de investigare de la Curtea Sectorului de Sud din Seul,  pentru evitarea serviciului militar prin domnul Gu, un broker care a fost predat către tribunal pentru oferirea clienților care încearcă să evite serviciul militar un diagnostic fals de epilepsie.

Pe data de 6 martie, Kim Ji Sook, procurorul general de la Curtea Sectorului de Sud din Seul l-a investigat pe Ravi pentru violarea Legii Serviciului Militar și a examinat validitatea mandatului de arest. După interogări, judecătorul a revocat mandatul și a declarat: „Este dificil de determinat dacă este un risc de fugă sau de distrugere a evidenței.”

Așa cum Ravi a admis acuzațiile, judecătorul a decis că arestul nu este necesar: „În timp ce acuzațiile sunt serioase, este o procedură standard ca investigațiile suspecților să aibă loc fără detenție. Cu evidența obiectivă obținută până acum, (suspectul) a admis acuzațiile. Reședința și cariera lui sunt stabile, iar la considerarea factorilor, cum ar fi legăturile sociale, este dificil de spus dacă este nevoie arestarea suspectului în acest moment.”

Pe lângă acest caz, se spune că curtea a cercetat penal 23 individuali, inclusiv și domnul Gu. Pe lângă Ravi, s-a anunțat că mai mult de 100 de persoane sunt investigate la moment, printre care sunt atleți profesioniști și persoane din industria de divertisment.

Luna trecută, Nafla, un rapper de la agenția lui Ravi, a fost arestat pentru violarea Legii Serviciului Militar și primirea tratamentului preferențial în timp ce servește în armată ca lucrător în serviciul public. Același procuror general a revizuit mandatul de arest al lui Nafla, care a fost apoi declarat valid.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s