Kim Myung Soo din INFINITE semnează contract cu o agenție nouă

INFINITE’s Kim Myung Soo Signs With New Agency

Kim Myung Soo (L) din trupa INFINITE a decis să își continue cariera sa artistică cu o nouă agenție de management. Ce va urma pentru el?

Pe 7 martie, agenția Look Media a împărtășit: „Am semnat un contract exclusiv cu Kim Myung Soo, care a dat dovadă de talent remarcabil și a acceptat provocări în diverse domenii, având o creștere continuă. Nu vom economisi niciun sprijin pentru activitățile interne și din străinătate ale lui Kim Myung Soo, astfel încât să-și poată prezenta capacitățile infinite. Vă rugăm să îl așteptați cu nerăbdare pe Kim Myung Soo, care își va continua diferitele activități.”

Agenția nu a oferit alte detalii despre viitoarele sale activități, dar știm că, pe lângă activitățile de idol, acesta s-a remarca în diferite K-drame de succes precum “My Lovely Girl”, „The Emperor: Owner of the Mask”, “Miss Hammurabi” sau, mai recent, „Angel’s Last Mission: Love”.

De asemenea, ca proiecte viitoare, Kim Myung Soo a ales K-Drama MBC “Numbers: Surveillant of the Forest of Buildings” (titlu literal ) ca primul său proiect tv după încheierea serviciului militar obligatoriu, acesta fiind prima sa dramă după 2 ani. Serialul este prima K-Drama care prezintă lumea firmelor de contabilitate și a contabililor. Drama este programată să aibă premiera în prima jumătate a anului 2023.

 

Sursa: soompi

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s