Yang Hyun Suk șochează fanii: unele fete ar putea fi eliminate din grupul proiect BABYMONSTER

Yang Hyun-suk Shocks Fans by Declaring Some BABYMONSTER Members Will Be Eliminated

Controversatul CEO de la YG revine în atenția publicului și anunță că nu se lasă! El știe deja ce intenționează să facă cu stagiarele care vor debuta în cadrul grupului BABYMONSTER!

Pe 6 martie, YG Entertainment a actualizat un nou videoclip pe canalul oficial YouTube al BABYMONSTER, intitulat „BABYMONSTER TEASER-Last Evaluation”.

În acest trailer, Yang Hyun Suk a anunțat în mod surprinzător că membrele vor trece printr-un proces de eliminare.

În videoclip, el a împărtășit planul YG Entertainment de a stabili membrele care vor debuta la final dintre cele șapte fete, printr-o evaluarea finală; numărul final de membre nu a fost încă anunțat: „Numărul de membre din BABYMONSTER nu este fixat la șapte. Unele vor fi eliminate cu siguranță”. Yang Hyun Suk a dezvăluit că va selecta cele mai bune membre dezvăluind evaluarea lor finală fanilor chiar înainte ca agenția să ia decizia.

În ceea ce privește evaluarea finală care va fi efectuată în viitor, Yang Hyun Suk a comentat: „Ne-am planificat astfel proiectul cu intenția de a face publicul să vadă în avans potențialul membrelor. Astfel, credem în fiecare dintre ele, vor putea fi evaluate obiectiv, cu privirea publicului”.

El a continuat: „Cele șapte potențiale membre vor îndeplini diverse misiuni sub conducerea experților din industrie, care le vor examina în detaliu”.

Apoi, Yang Hyun Suk a dezvăluit care sunt unii dintre factorii importanți de evaluare: „Plănuim să luăm în considerare farmecul individual, calitățile de a deveni un superstar și abilitățile bune de lucru în echipă atunci când le evaluăm”.

La începutul anului, YG Entertainment a declarat că intenționează să debuteze BABYMONSTER, primul grup de fete al agenției în șapte ani, după debutul BLACKPINK în 2016. Odată cu această veste, agenția a dezvăluit cele șapte stagiare din BABYMONSTER:  AHYEON, HARAM, RORA, PHARITA, CHIQUITA, ASA și RUKA.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s