Suga face o donație importantă pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

BTS’ Suga Makes Meaningful Birthday Donation To Earthquake Victims In Turkey And Syria

Suga din grupul BTS și-a sărbătorit ziua de naștere cu o donație generoasă pentru a ajuta eforturile de ajutorare de după cutremurul devastator din Turcia și Siria.

Pe 9 martie, ziua de naștere a lui Suga, ONG-ul Salvații Copiii a dezvăluit: „Membrul BTS Suga a donat 100 de milioane de woni [aproximativ 75 900 USD] pentru ajutor de urgență în Turcia și Siria, în urma daunelor severe provocate de un cutremur record.”

Suga a comentat: „Atâția copii și familii au suferit pierderi uriașe în urma acestui cutremur. Le transmit condoleanțele mele supraviețuitorilor și victimelor. Sper că acest lucru va deveni cel puțin un ajutor pentru copiii afectați de cutremur și sper că această [donație] este folosită pentru a oferi bunuri de folos copiilor. ” Salvați Copiii va utiliza donația Suga pentru a finanța cu pături de iarnă, saltele, rechizite școlare și diverse alte necesități pe care le vor trimite în regiunile afectate.

Suga a făcut donații de ziua sa de-a lungul carierei sale, ajutând victimele incendiilor, pacienții cu cancer de la pediatrie, eforturile de prevenire Covid-19 etc..

Pe 6 februarie, două cutremure devastatoare au afectat Turcia și Siria, cu două cutremure suplimentare care au lovit zonele mai târziu în acea lună. În urma dezastrului inițial, agenția BTS Hybe a donat 500 de milioane a woni (aproximativ 388 900 USD) pentru Salvați Copiii, în timp ce membrii J-Hope și Jimin au făcut  fiecare donații de 100 de milioane comitetului coreean al UNICEF.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s