Kim Sae Ron dezvăluie poze în timp ce lucrează într-o cafenea + proprietarul susține că aceasta niciodată nu a fost angajată

Mega Coffee spune că actrița niciodată nu a lucrat pentru ei.

În reportajele de pe 11 martie, reprezentanți lanțului de cafenele au dezvăluit presei că Kim Sae Ron nu a fost angajata lor. Unul dintre aceștia a declarat – „Putem să confirmăm faptul că a actrița nu a lucrat niciodată oficial part-time la niciuna dintre cafenelele noastre. Proprietarul cafenelei în discuție are o angajată part-time care e prietenă cu Kim Sae Ron. Cu toate acestea, proprietarul a spus că actrița nu a lucrat niciodată ca angajată.”

Reprezentantul Mega Coffee a continuat, afirmând că prietena lui Kim Sae Ron a încetat să lucreze la cafenea în septembrie 2022, adăugând că nici nu știe când au fost făcute fotografiile – „Pozele din bucătăria întunecată, nu sunt făcute la noi. Cafenelele noastre nu au o bucătărie separată pentru copt.”

Kim Sae Ron a postat în data de 11 martie pe Instagram Story mai multe fotografii cu aceasta în timp ce lucra într-o cafenea ce părea să fie una din lanțul Mega Coffee.

Cum a fost anterior raportat, compania lui Kim Sae Ron a susținut că actrița a lucrat ca angajată part-time la o cafenea din cauza greutăților financiare apărute în urma controversei când a fost prinsă conducând în stare de ebrietate. Cu toate acestea, internauții spun că există discrepanțe în povestea actriței, deoacere aceasta a angajat unul dintre cei mai scumpi avocați din Coreea de Sud pentru procesul său.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Kim Sae Ron dezvăluie poze în timp ce lucrează într-o cafenea + proprietarul susține că aceasta niciodată nu a fost angajată

  1. Pingback: Kim Sae Ron ar fi fost văzută lucrând part-time la un bar din Gangnam | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s