Kim Sae Ron ar fi fost văzută lucrând part-time la un bar din Gangnam

După ce a fost prinsă conducând în stare de ebrietate, actrița Kim Sae Ron a continuat să fie implicată într-o serie de controverse.

În data de 21 martie, s-a răspândit zvonul conform căruia Kim Sae Ron ar fi fost văzută lucrând part-time la un bar din Gangnam, deținut de o cunoștință de-a acesteia. Un client a relatat că a văzut-o pe actriță muncind cu sârguință și fiind amabilă cu toată lumea. Cu toate acestea, agenția lui Kim Sae Ron nu a confirmat nimic.

Anterior, la începutul lunii martie, Kim Sar Ron s-a prezentat la procesul de la Tribunalul Districtului Central din Seul, după ce a fost prinsă conducând în stare de ebrietate. Avocatul său a cerut clemență, motivând că actrița a avut dificultăți în a-și întreține familia după accident.

Ulterior, Kim Sae Ron a postat pe rețelele sociale fotografii care o înfățișau lucrând la o cafenea. Mulții au dedus din poze că ar fi vorba de Mega Caffee, însă cafeneaua a lansat o declarație prin care afirmă că actrița nu a lucrat niciodată pentru ei.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s