Stilistul trupei TWICE este criticat dur pentru că a îmbrăcat-o pe Chaeyoung într-un tricou QAnon

Cu siguranță nu este prima dată când stiliștii idolilor k-pop fac gafe, însă Chaeyoung din TWICE pare să fie cea mai nouă victimă.

Stiliștii care lucrează pentru JYP Entertainment sunt adesea criticați pentru hainele cu care îi îmbracă pe idoli. Fanii se plâng de multe ori că trupe precum ITZY, TWICE și NMIXX au ținute de scenă nemulțumitoare. Săptămâna trecută, Haewon din NMIXX a purtat un tricou cu un cuvânt vulgar în timp ce cânta piesa „Young, Dumb, Stupid” la o emisiune muzicală.

Pe 20 martie, fanii au descoperit că Chaeyoung din TWICE a purtat un tricou QAnon în timpul unei prestații. QAnon este un grup american conspiraționist, care se află adesea în centrul unor mișcări politice controversate. Adepții QAnon au recurs chiar și la violență și au atacat clădirea Capitoliului Statelor Unite în data de 6 ianuarie 2021, în încercarea de a anula alegerile prezidențiale din 2020 după ce Donald Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden.

Pe rețelele de socializare, fanii și-au exprimat nemulțumirile față de stiliști și JYP Entertainment.

Controversy after TWICE's Chaeyoung spotted wearing QAnon T-shirt during  performanceTWICE Chaeyoung's Stylist Under Fire For Controversial Music Show Outfit -  Koreaboo

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s