Concurentul emisiunii “Peak Time”, Kim Hyun Jae, se retrage din competiție

El concursante de “Peak Time”, Kim Hyun Jae, se retira del programa

Kim Hyun Jae din BLACK6IX a părăsit emisiunea „Peak Time”.

În urmă cu câteva zile, a apărut în mediul online un articol în care un idol este acuzat de violență școlară. Acesta se pare că este participant în programul „Peak Time”, ca membru al echipei 24:00, fiind vorba de Kim Hyun Jae. El a negat acuzațiile, iar pe 13 martie, a postat un mesaj pe Instagram: „Am decis să mă retrag [din emisiune], pentru ca „Peak Time” și colegii echipei 24:00 să nu fie afectați de această controversă, în timp ce aștept să-mi fie dovedită nevinovăția.”

În aceeași zi, echipa de producție a lansat o declarație oficială în care anunță că participantul Kim Hyun Jae va părăsi emisiunea din cauza controversei sale.

„Peak Time” este un spectacol de supraviețuire în care idolii din trupele k-pop neapreciate concurează pentru șansa de a deveni următorul „grup mondial de idoli”. Spre deosebire de alte spectacole de audiție, concurenții sunt formați din idoli care au debutat deja, fie sunt activi în prezent, fie ca parte a unui grup desființat, și concurează „anonim” sub nume de grup temporare care corespund diferitelor ore ale zilei.

Sursa: soompi.es

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s