NewJeans și Kai din EXO domină clasamentul Circle din Coreea

Topul Circle  (anterior cunoscut ca Topul Gaon) a dezvăluit artiștii clasați pe primele locuri!

Kai din EXO a ocupat prima poziție în Topul Circle al Albumelor cu “ROVER”, al treilea mini-album solo care a fost lansat pe 13 martie. A doua poziție a fost ocupată de EP-ul de debut al trupei New Jeans, care a fost lansat în august și recent a câștigat triplu platină.

Locul trei și patru au fost ocupate de trupa Seventeen cu albumele “Heng:garæ”, respectiv “Attacca”, iar top 5 a fost închis de Onew din SHINee cu albumul său solo “Circle” .

În topul săptămânal Circle al noilor melodii, Kai din EXO s-a clasat pentru a doua oară consecutiv pe locul fruntaș cu piesa „Rover” în ceea ce privește descărcările. Locul secund a fost ocupat de piesa “Set Me Free Pt. 2” de la Jimin din BTS, iar locul trei a fost ocupat de “Wish Lanterns” de la Lee Chan Won.

Locul patru i-a revenit lui Lim Young Woong cu “London Boy”, iar pe cinci a fost piesa “To You” de la WSG Wannabe.

Topul ascultărilor, Topul Global K-pop și Topul Digital au fost din nou, pentru o nouă săptămână dominate de New Jeans, care a ocupat primele trei locuri. Pe a patra poziție în topuri s-a clasat trupa STAYC cu melodia “Teddy Bear”, iar top 5 a fost închis de Younha cu piesa “Event Horizon”.

În schimb, Topul Global K-pop a avut pe a patra poziție “on the street” de la J-Hope din BTS și pe a cincea “Set Me Free Pt. 2” de la Jimin din BTS.

Ultimul clasament de pe Circle, Topul Social a fost același ca și săptămâna precendentă – BLACKPINK – #1, BTS – #2, NewJeans – #3, Choi Yu Ree – #4 și TWICE – #5.

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s