Actorii Kim So Eun și Song Jae Rim sunt surprinși împreună + agenția actriței neagă că ar fi un cuplu

Sunt împreună Kim So Eun și Song Jae Rim?

În dimineața acestei zile, actorul a postat pe Instagram o fotografie făcută în parcul tematic Sanrio Puroland din timpul călătoriei sale în Tokyo. De asemenea, și Kim So Eun a împărtășit pe rețeaua socială tot o poză făcută în același parc.

Pe lângă această coincidență, mai sunt și susținerile fanilor japonezi care au spus că i-au văzut pe cei doi actori plimbându-se împreună. Fapt ce a dat naștere zvonului cum că Song Jae Rim și Kim So Eun ar forma un cuplu.

Agenția actriței, Ascendio Reserve, a dat o declarație presei în legătură cu zvonul amoros, „Nu este adevărat că se întâlnește cu Song Jae Rim. Kim So Eun s-a dus împreună cu personalul într-o călătorie în Japonia, după ce a încheiat filmările pentru emisiunea ‘Three Bold Siblings‘ difuzată pe KBS2. Cei doi au același stilist și s-au întâlnit din întâmplare, iar apoi toți trei au mers împreună în parcul Sanrio Puroland.”

Kim So Eun și Song Jae Rim au apărut în emisiunea ‘We Got Married‘ marca MBC, unde au format un „cuplu” adorabil, câștigând inimile telespectatorilor. Aceștia au câștigat și premiul Cel Mai Bun Cuplu la festivitatea „MBC Entertainment Awards” din 2014.

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s