Jimin din BTS a falsat când a trebuit să cânte live + idolul anulează următoarea apariție live

Surse din industrie au dezvăluit că apariția live a lui Jimin de pe 2 aprilie în emisiunea Inkigayo a fost anulată.

Inițial, idolul din BTS trebuia să evolueze live în episodul din această săptămână a show-ului muzical, unde piesa cu care a debutat solo, „Like Crazy”, este nominalizată pentru primul loc. Așa cum s-a întâmplat la emisiuniile M! Countdown și Music Bank, unde Jimin a apărut și în părțile live.

Cu toate acestea, a fost decis că în episodul de pe 2 aprilie al programului ‘Inkigayo’ va fi difuzată doar varianta preînregistrată a prestației lui Jimin cu melodia „Like Crazy”, artistul nemaiparticipând la segmentul care va fi transmis în direct.

La mijlocul acestei săptămâni, adică pe 30 martie, Jimin a apărut la emisiunea ‘M! Countdown’, unde a câștigat primul trofeu cu „Like Crazy”. Însă, după câștig, mai mulți internauți au stârnit o dezbatere aprigă, unde l-au acuzat pe membrul BTS că a falsat când a trebuie să cânte live. Din cauza amplorii dezbaterii, Mnet a șters de pe YouTube evoluția live a lui Jimin unde a falsat.

Pe 31 martie, la emisiunea ‘Music Bank’, unde Jimin a câștigat de asemenea primul loc, membrul BTS a încercat să evite încă o controversă și a fost acompaniat de J-Hhope.

Sursa: allkpop

Publicitate

8 gânduri despre „Jimin din BTS a falsat când a trebuit să cânte live + idolul anulează următoarea apariție live

  1. Adriana Amzar

   Sa crezi tu ca sunt praf,cati artisti renumiti au falsat ….sunt cei mai buni la momentul asta ,cred ca sunteti prea egoisti si muriti de invidie ptr succesul lui,

   Apreciază

   Răspunde
 1. Lili

  So..the bottom line is that JK IS THE BEST LIVE SINGER AND CAN SING ANY KIND OF MUSIC…EVERYTHING THAT GOD GIVES HIM WITH…WITH DANCING, SINGING…..ETC….

  Apreciază

  Răspunde
  1. kpopjynhfh

   yea, jk is one of the best vocalist, but jimin is one of them too. if jk is the maknae and the most popular in the group, that doesn’t mean he is the only one who is good at singing and dancing. if u are an army, why did u say something about jk in a jimin articole ????

   Apreciază

   Răspunde
 2. maria

  Nu este chestia că nu va participa la Inkigayo din cauza faptului că a falsat sau alte chestii de genul
  Jimin vrea sa fie alaturi de echipa și mai ales de J-HOPE

  Apreciază

  Răspunde
 3. Anca

  Mai, ce tragedie ca a falsat!! De parca nu s-a întâmplat și pe la „case mai mari”! Poate a avut o zi mai proasta! Chiar și șoferii profesioniști mai gafează în trafic… La o mica greșeală trebuie să-i decapitam… Jimin, fighting!!!

  Apreciază

  Răspunde
 4. Streja

  Doamne,viata este scurta…atâta lume care nu are ce face…Va place BTS?…asculta melodiile Bts trăiește,deconectează de la rutina zilei și mergi mai departe…cum spune JK APOBANGPO 🫰💜🫰💜🫰💜🫰💜🫰💜🫰💜🫰💜

  Apreciază

  Răspunde
 5. Eva Maria

  Jimin a falsa pentru ca a avut o mare presiune pe el și nu a mai putut face față și celebritățile sunt oameni au sentimente ,nu sunt roboti..Putin respect… deja face prea multe pentru noi și tot nu va este de ajuns, încetați sa mai judecați ca nici voi nu sunteți perfecți

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s