„Scarlet Heart: Ryeo” confirmă al doilea sezon! + IU, Lee Joon Gi și Kang Ha Neul se întorc

Celebra k-dramă confirmă că oficial va exista un al doilea sezon!

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo spune povestea a șapte prinți din perioada Goryeo și a neînfricatei Hae Soo care ajunge să călătorească în timp și să se întâlnească cu prinții moștenitori. Întâlnirea care îi stârnește cele mai mari emoții e cu Wang So, al șaptelea prinț, care este o fire misterioasă, rece și înfricoșătoare. Cu toate acestea, Hae Su este determinată să spargă zidurile acestuia, fiind ajutată și de Wang Wook, alt prinț, care ajunge să țină la ea.

Drama a fost regizată de Kim Lyu Tae, iar scenariul a fost scris de Jo Yoon-Young. În rolurile principale au fost IU, care a interpretat-o pe Hae Su, Lee Jonn Gi, care l-a jucat pe Wang So și Kang Ha Neul, care l-a interpretat pe Wang Wook.

Având în vedere faptul că primul sezon a avut final deschis, mulți internauți și telespectatori coreeni, dar și internaționali și-au dorit să mai existe un sezon, iar visurile lor au fost îndeplinite.

Acum, surse din industria serialelor coreene au dezvăluit că se pregătește un al doilea sezon din celebra dramă, care a făcut vâlvă internațional, și că actorii principali din primul sezon se vor întoarce și vor juca și în al doilea!

Ce părere aveți?

.

.

Este o farsă de 1 aprilie!!!

Cu toții am adorat k-drama „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” și ne dorim să avem încă un sezon. Să sperăm că poate, poate, cine știe vom avea parte de unul!

 

Publicitate

4 gânduri despre „„Scarlet Heart: Ryeo” confirmă al doilea sezon! + IU, Lee Joon Gi și Kang Ha Neul se întorc

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s