Fanii răspândesc zvonuri false pentru a-l apăra pe Taehyun din TXT, însă internauții coreenii se prind de acest lucru

TXT's Taehyun discusses his journey as an idol: “Never once did I lose my  passion for music”

Se pare că scandalul în care a fost implicat Tahyun din TXT i-a determinat pe fani să ia atitudine, internetul este inundat de o mulțime de zvonuri false!

După cum probabil știți deja, în data de 12 aprilie, pe mai multe rețele de socializare din Coreea de Sud au apărut poze și videouiri cu idolul de la HYBE Labels din timpul unei ieșiri într-un club de noapte. Se pare că aventura sa nu a fost privită cu ochi buni de către coreeni, din moment ce acesta a fost surprins în timp consuma alcool, dansa și îmbrățișa o fată necunoscută. Mai multe detalii găsiți în acest articol.

Pentru a potoli furia internauților coreeni și a nu păta imaginea lui Taehyun, mai mulți fani au început să răspândească zvonuri false pe rețele de socializare. Aceștia susțin că băiatul din pozele controversate nu este membrul TXT, dar bloggerul Kim Inho!

Ei bine, coreeni s-au prins că cele susținute de fanii lui Taehyun sunt pur și simplu niște zvonuri false, în speranța de a-l scoate basma curată din acest scandal. Potrivit lor, membrul TXT este recunoscut cu ușurință și nu poate fi confundat.

Ce părere aveți de încercarea fanilor lui TXT?

sursa

Publicitate

2 gânduri despre „Fanii răspândesc zvonuri false pentru a-l apăra pe Taehyun din TXT, însă internauții coreenii se prind de acest lucru

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s