Jimin din BTS înscrie un anti record în „Billboard HOT 100”: cea mai mare coborâre din istoria topului

BTS Jimin's 'Like Crazy' hits #1 on iTunes charts in over 110 countries after release | allkpop

Când vine vorba de artiștii k-pop, totul este posibil, aceștia pot să înscrie recorduri, dar și anti recorduri în topurile muzicale!

După cum probabil știți deja, săptămâna trecută, Jimin din BTS și-a făcut o intrare în forță în clasamentele de la Billboard. S-a dezvăluit că melodia acestuia, „Like Crazy”, a debutat pe locul 1 în „Billboard HOT 100”, înregistrând un nou record pentru artiștii solo coreeni. Cu toate acestea, 7 zile mai târziu – Jimin stabilește un anti record!

A devenit cunoscut faptul că în această săptămână, „Like Crazy” s-a clasat pe locul 45, înregistrând o coborâre record – cu 44 de poziții. Anterior, acest anti record îi aparținea lui Taylor Swift, care cu melodia „Willow” a debutat pe locul 1 în „Billboard HOT 100”, iar o săptămână mai târziu a coborât pe locul 38.

Reamintim, Jimin a debutat solo pe 24 martie 2023 cu albumul „Face”, iar melodia de titlu a acestuia, „Like Crazy”, o puteți asculta un pic mai jos.

Felicitări, Jimin, și anti recordul e un record!

Un gând despre „Jimin din BTS înscrie un anti record în „Billboard HOT 100”: cea mai mare coborâre din istoria topului

  1. B90

    V-a scapat partea in care Billboard i-au sters 90% din vanzari pentru ca sunt xenofobi si rasisti. Documentati-va mai bine inainte de a scrie astfel de articole.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s