Karina din aespa și-a schimbat culoarea părului, dar nu toată lumea este încântată

Black Mamba' aespa Menjadi MV Pertama Mereka yang Berhasil Melampaui 200 Juta Viewers

Din moment ce au apărut informații cu privire la următoarea revenire a trupei aespa, membrele celebrului grup de fete de la agenția SM Entertainment și-au făcut apariția în fața publicului cu schimbare de look. Ei bine, Karina este membra care a atras cel mai mult atenția internauților coreeni.

Recent, aespa a participat la concertul „K-Verse” din Manila, Filipine, unde fanii au avut posibilitatea de a admira culoarea neașteptată a părului  lui Karina, idolul și-a vopsit părul blond!

Cum era de așteptat, la scurtă vreme, internetul a fost inundat de poze cu artista de la SM Entertainment, iar internauții coreeni și-au dat cu părerea. Deși unora le-a plăcut această schimbare, mulți au menționat faptul că lui Karina cel mai bine îi vine cu părul brunet: „Arată drăguț cu părul blond, dar e mult mai frumoasă cu părul negru”, „sincer să fiu, nunanța arată foarte rău”, „Se pare că există un motiv pentru care nu i-au vopsit părul mai devreme”, „Culoarea părului nu i se potrivește”, „Lui Karina îi stă mai bine cu părul negru, iar lui Winter cu blond” și multe altele.

Ce părere aveți despre această schimbare de imagine?

sursa: deerzone

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s