Jennie de la BLACKPINK a fost invitată să ia parte la Festivalul de Film de la Cannes

Jennie de BLACKPINK celebra su cumpleaños 2023 (Edad coreana e internacional)

Se pare că Jennie din BLACKPINK ar putea participa la un eveniment de talie mondială!

Potrivit informațiilor din 14 aprilie, artista de la agenția YG Entertainment fost invitată să participe la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, grație participării sale în filmul „Idol” de la HBO.

Se spune că în data de 13 aprilie, Secretariatul Festivalului de Film de la Cannes a susținut o conferință de presă oficială la Paris, Franța, unde a dezvăluit lista oficială a participanților la eveniment. Filmul „Idol” a intrat în categoria filmelor invitate „în afara competiției”.

Festivalul de Film de la Cannes va avea loc în perioada 16-27 mai 2023. Acesta va fi deschis de filmul „The Favorite” cu Johnny Depp în rolul principal.

Între timp, YG Entertainment afirmă că, deși artista a primit o invitație, participarea ei la festival nu a fost încă decisă și nu poate fi confirmată în mod oficial în acest moment.

De menționat e faptul că „Idol este primul proiect în care Jennie a luat parte în calitate de actriță, iar fanii sunt entuziasmați să știe că idolul lor încearcă să arate și această latură a sa.

Дженни из BLACKPINK может появиться на Каннском кинофестивале

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s