HYBE Labels răspunde acuzațiilor conform cărora J-Hope și Jin din BTS au primit beneficii în ziua înrolării lor

După cum probabil știți deja, în data de 18 aprilie, J-Hope a devenit al doilea membru BTS care și-a început serviciul militar în mod oficial, primul fiind Jin.

Potrivit informațiilor dezvăluite anterior, artistul s-a înscris în noul Centru de pregătire a recruților din Divizia A, provincia Gangwon, iar acolo va face pregătirea militară de bază timp de cinci săptămâni după care va fi transferat într-o altă divizie.

Cu toate acestea, la scurtă vreme, pe internet au început să circule zvonuri care susțin că atât J-Hope, cât și Jin, au primit beneficii în ziua înrolării lor!

Pe 21 aprilie, Newssis a raportat că tuturor recruților care au intrat în serviciu pe 18 aprilie, li s-a permis să intre doar cu o mașină, așa cum se menționează clar pe un panou cu LED mare deasupra intrării. În plus, mașinile recruților puteau intra în zona protejată doar după ce paznicilor li se prezenta un aviz de înscriere.

Totuși, potrivit raportului Newsis, șase automobile de la HYBE au fost văzute intrând în zona protejată, cinci dintre ele intrând în același timp, una după alta. Se pare că permisiunea de a intra a fost obținută în prealabil, ceea ce sugerează că s-ar fi putut face excepții de la reguli special pentru J-Hope.

Același număr de vehicule ar fi fost permis să intre în baza militară în timpul înrolării lui Jin în armată, în luna decembrie a anului trecut.

Referitor la această problemă, un purtător de cuvânt al bazei militare Wonju a comentat: „Nu există situații în care nu am permis mai multor mașini să treacă, în cazul în care unul dintre recruți a venit cu două mașini ale familiei sau prietenilor. Din motive de siguranță, am lansat o regulă generală: un vehicul per recrut, dar nu a fost nevoie să se aplice strict această regulă.”

De asemenea, în această dimineață, reprezentanții de la HYBE au răspuns: „În prezent verificăm [veridicitatea raportului]”. Agenția a adăugat: „Vom face o declarație oficială după verificare”.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s