Sehun din EXO și Jo Joon Young se îndrăgostesc pe loc de Jang Yeo Bin în teaserul K-Dramei “All That We Loved”

K-Drama “All That We Loved” prezintă o poveste de iubire și ridică întrebarea dacă există sentimente care transmit celor care primesc un organ de transplant?

“All That We Loved” este o dramă romantică cu adolescenți despre triunghiul amoros care se formează atunci când cei mai buni prieteni – dintre care unul i-a donat un rinichi celuilalt – se îndrăgostesc de aceeași colegă nou sosită la liceu.

Sehun din EXO joacă rolul lui Go Yoo, o vedetă de baschet a liceului plină de energie, căreia îi place să tragă chiulul de la ore. Jo Joon Young îl joacă pe Go Joon Hee, un elev de top elegant, dar rezervat, care este cel mai bun prieten cu Go Yoo, în timp ce Jang Yeo Bin joacă rolul lui Han So Yeon, o elevă misterioasă care se transferă la liceul celor doi și de care cei doi băieți se îndrăgostesc.

Teaserul începe prin a arăta chimia dintre Go Yoo și Go Joon Hee. Cei mai buni prieteni vorbesc tare în infirmerie, când noua lor colegă de liceu Han So Yeon apare în fața lor, cerându-le să nu facă zgomot. Amândoi se uită la ea fără cuvinte, cu priviri care sugerează că amândoi s-au îndrăgostit de ea la prima vedere.

Ulterior, Go Joon Hee dezvoltă sindromul memoriei celulare după ce a primit un rinichi de la Go Yoo. Există o curiozitate mare cu privire la modul în care acest lucru le va afecta prietenia.

Teaserul video oferă și multe elemente care vă vor aduce aminte (spectatorilor mai maturi) de adolescență:

Serialul începe pe 5 mai.

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s