G-Dragon din BIGBANG își arată susținerea pentru Taeyang

G-Dragon BIGBANG dan Mino WINNER Cs Serbu Kabar Comeback Solo Taeyang

G-Dragon din BIGBANG are o reacție adorabilă la prestația colegului lui Taeyang!

După cum probabil știți deja, cei doi artiști sunt prieteni foarte apropiați încă din perioada de stagiere și nu ratează niciodată ocazia de a-și arata susținerea în tot ceea ce fac. De această dată, GD a fost cel care a ținut să-l încurajeze pe Taeyang.

Recent, artistul și-a făcut comebback-ul la emisiunea muzicală de la „Music Core” cu melodia „Seed”, iar un pic mai târziu, GD a postat câteva capturi de ecran cu acesta pe pagina lui de Instagram.

G-Dragon из BIGBANG мило отреагировал на выступление Тэяна

Artistul l-a încurajat pe Taeyang cu următorul mesaj: „Zâna de sfârșit, Dong! Young! Bae!” și „Ai fost cel mai bun”.

G-Dragon из BIGBANG мило отреагировал на выступление Тэяна

G-Dragon a râs copios atunci când a văzut expresiile faciale ale lui Taeyang în timpul „zânei de la final” (așa se numește poziția pe care o iau idolii atunci când își încheie prestațiile).

În data de 26 aprilie, Taeyang a vorbit despre prietenia lui cu liderul grupului, în cadrul emisiunii de la tvN, „You Quiz on the Block”, spunând despre el: „A fost singurul prieten care m-a ajutat în momentele grele. Chiar și acum, doar el mă ajută în acele perioade complicate. Nu avem atât de multe amintiri din zilele noastre de școală ca alți oameni de vârsta noastră. Am mers imediat la sala de antrenament după ce am încheiat studiile. Când mă gândesc la tinerețea mea, îmi amintesc că am fost mereu cu Jiyong (numele adevărat al lui G-Dragon).”

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s