Fanii sunt încântați de interacțiunea dintre Felix din Stray Kids și Yuta din NCT la prezentarea de modă de la Louis Vuitton

Юта из NCT и Феликс из Stray Kids порадовали фанатов общением на показе Louis Vuitton 2023

Felix din Stray Kids și Yuta din NCT își demonstrează prietenia din nou!

Pe 29 aprilie, la Seul a avut loc o prezentare de modă a brandului de lux Louis Vuitton 2023. La eveniment au participat o mulțime de vedete k-pop, printre care și cei doi idoli celebri de la agențiile JYP și SM Entertainment.

Cum era de așteptat, atât Yuta, cât și Felix, au ținut să-și surprindă fanii cu aparițiile lor superbe de la prezentare. În plus, cei doi n-au ratat ocazia de a-și arăta prietenia, interacționând chiar în văzul tuturor.

Юта из NCT и Феликс из Stray Kids порадовали фанатов общением на показе Louis Vuitton 2023Юта из NCT и Феликс из Stray Kids порадовали фанатов общением на показе Louis Vuitton 2023

La eveniment au luat parte și jurnaliști, dar și alte personalități din domeniul mass-mediei coreene. Potrivit informațiilor, unul dintre redactorii revistei Elle Korea a surprins un moment adorabil dintre Felix și Yuta, care i-a lăsat uimiți pe fani.

În clipul de mai jos, Felix îi strânge mâna lui Yuta în timp ce membrul NCT îl întreabă dacă a venit singur la prezentare.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Felix îi răspunde că a venit împreună cu managerul lui, apoi îl întreabă pe Yuta același lucru, numindu-l „hyung”.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Deși videoclipul a fost unul scurt, a arătat cât de apropiați au devenit cei doi idoli în ultima vreme și cât de confortabil se simt în public. Fanii au reacționat cu încântare la scurtul video, bucurându-se de o altă manifestare a prieteniei lor!

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s