LE SSERAFIM este acuzată de plagiarea trupei BLACKPINK?

LE SSERAFIM обвинили в копировании BLACKPINK: фанаты в ярости

Recent, apariția unui articol despre LE SSERAFIM a făcut multă agitație pe rețelele de socializare din Coreea de Sud, din moment ce trupa a fost acuzată că ar fi plagiat conceptul lui BLACKPINK. Să fie oare adevărat?

Postarea inițială a apărut pe Pann cu titlul „Este adevărat că LE SSERAFIM a copiat conceptele lui BLACKPINK?” și a câștigat o atenție deosebită din partea publicului.

Din moment ce se află în perioada de lansare de conținut pentru promovarea primului său album complet „UNFORGIVEN”, LE SSERAFIM a prezentat mai multe imagini concept și teasere video care i-au dus pe unii cu gândul la revenirea lui BLACKPINK cu melodia „Playing With Fire”. 

Autorul articolului cu pricină a comparat conceptele celor două grupuri k-pop. Acesta a selectat fotografii din epoca „Playing With Fire” și poze din cadrul promoțiilor noului comeback de la LE SSERAFIM pentru a demonstra acest lucru.

LE SSERAFIM обвинили в копировании BLACKPINK: фанаты в ярости

Cum era de așteptat, fanii lui LE SSERAFIM au venit imediat în apărarea idolilor lor, susținând că acest tip de fotografii a fost întotdeauna folosit pentru conceptul „Girl Crush”. BLINKs, fanii lui BLACKPINK, de asemenea, au fost de acord cu fanii lui LE SSERAFIM și i-au susținut pe nou-veniți. Ei și-au exprimat dezacordul în legătură cu postarea utilizatorului și au negat toate aceste acuzații.

Comentariile coreenilor:

  1. Nu este un concept foarte comun? Sau este suficient să așezi aceste fotografii una lângă alta pentru a dovedi plagiatul?
  2. Sunt fan BLACKPINK și nu m-aș fi gândit niciodată că LE SSERAFIM le copiază
  3. Adevărații fani ai lui BLACKPINK nu s-ar gândi niciodată la asta!
  4. Nu sunt un fan al trupei LE SSERAFIM, dar nu este prea mult să iau doar câteva secunde din videoclip și să țip că este plagiat? Și comparația din primele fotografii este, de asemenea, exagerată ..
  5. Dar oare asta poate fi numită plagiere??
  6. Nu mai puneți cele mai bune două trupe una împotriva celeilalte!
  7. Nu mai faceți atâta tam-tam! A trecut mult timp de la epoca „Playing With Fire”. Fetele ar putea fi acuzate de plagiat doar dacă copiau videoclipul lui BLACKPINK secvență cu secvență

Voi ce părere aveți?

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s