Coreenii sunt dezamăgiți de faptul că membrele din NewJeans au devenit ambasadori globali ai bradurilor de lux

Song Review: NewJeans – Ditto | The Bias List // K-Pop Reviews & Discussion

Deși a devenit cunoscut faptul că toate membrele trupei NewJeans au devenit ambasadori globali ai mărcilor de lux, internauții coreeni nu privesc cu ochi bun acest lucru.

Dar care să fie motivul?

După cum probabil știți deja, în această săptămână s-a anunțat că că Haerin a devenit ambasador global pentru Dior, alăturându-se celorlalte membre care prezintă case de modă de lux precum Chanel (Minji), Gucci și Giorgio Armani (Hanni), Burberry și Yves Saint Laurent Beauty (Danielle) și Louis Vuitton (Hyein).

În timp ce brandurile globale se grăbesc să conducă noul trend „valul Hallyu”, invitând artiști coreeni ca modele și ambasadori, utilizatorii de rețele de socializare din Coreea de Sud se arată neîncântați de ideea ca NewJeans să devină reprezentanți ai mărcilor scumpe.

Potrivit coreenilor, fetele din NewJeans sunt prea tinere, și în calitate de modele de urmat de tânăra generație, pot avea o influență mai puternică asupra tinerilor coreeni care sunt sensibili la tendințe și suferă de dependență de brand. Câteva dintre comentariile lor: „Dacă folosesc modele-adolescenți, atunci copiii vor dori și mai mult să achiziționeze articole de marcă de lux”, „Ei bine, acum copiii vor spune: „Mamă, cumpără-mi Dior și Chanel”, „Părinților le va fi greu”, „Adolescenții și cei peste douăzeci de ani sunt frumoși chiar și în tricouri albe”, „Modelele sunt încă prea tinere”, „Imaginea lor nu se potrivește cu imaginea mărcilor de lux” și multe altele.

Voi ce părere aveți?

sursa

Publicitate

Un gând despre „Coreenii sunt dezamăgiți de faptul că membrele din NewJeans au devenit ambasadori globali ai bradurilor de lux

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s