Fanii sunt foarte dezamăgiți de locația aleasă pentru concertul aniversar al trupei SHINee

All SHINee MVs (Updated List) - K-Pop Database / dbkpop.com

Din moment ce SHINee va sărbători în acest an cea de-a 15-a aniversare de la debut, grupul intenționează să petreacă acest moment frumos cu fanii săi. Cu toate astea, au apărut deja nemulțumiri în rândul admiratorilor!

Potrivit informațiilor prezentate anterior, celebrul grup de băieți de la agenția SM Entertainment dorește să țină un concert aniversar, iar în calitate de locație a ales una dintre sălile de la Ilsan Kintex. Cu toate acestea, fanii grupului sunt foarte dezamăgiți de locul ales pentru concert, deoarece are o priveliște groaznică.

Se spune că Ilsan Kintex are două săli pentru spectacole: una mică și una mai mare. În sala mică toate scaunule din public sunt așezate la același nivel, prin urmare, cei care ocupă locuri mai în spate aproape că nu văd nimic. În ceea ce privește sala mai mare, are o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri, însă din cauza structurii orizontale lungi vizibilitatea este redusă și sunetul își pierde din calitate.

Și asta nu e tot, fanii sunt dezamăgiți și de prețul biletelor. Se spune că toate locurile de la spectacol, indiferent de sectorul unde se află, au același preț – 99.000 de woni (70 de dolari), însă vizibilitatea către scenă este diferită.

Câteva dintre comentariile fanilor:  „Nu merg, pun pariu că vor fi o mulțime de locuri goale”, „Kintex este pur și simplu îngrozitor, la ce s-au gândit?”, „Mi-am pierdut deja somnul, refuz să cred în prostiile astea. Ce naiba se întâmplă? Și încep să vândă biletele de marți”, „Trupa mea preferată a susținut un concert în această sală la sfârșitul anului trecut și a fost un eșec total”, „Serios, asta este prea mult ㅠ” și multe altele.

sursa: deerozne

Publicitate

Un gând despre „Fanii sunt foarte dezamăgiți de locația aleasă pentru concertul aniversar al trupei SHINee

  1. Pingback: Fanii au reușit, SM a schimbat locația concertului aniversar al trupei SHINee! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s