Fanii au reușit, SM a schimbat locația concertului aniversar al trupei SHINee!

SHINee | Spotify

Fandomul SHAWOL înscrie o victorie împotriva lui SM Entertainment!

În urmă cu câteva zile vă informam despre dezamăgirea fanilor lui SHINee la auzul știrilor despre locația aleasă pentru concertul aniversar al trupei lor favorite, mai multe informații găsiți în acest articol, iar acum vă aducem la cunoștință faptul că aceștia au reușit să facă o schimbare într-un timp foarte scurt.

Potrivit informațiilor din 4 mai, reprezentanții agenției SM Entertaiment au fost nevoiți să aleagă o nouă locație pentru concertul dedicat celor 15 ani de la debutul lui SHINee, după ce fanii grupului au boicotat. Recent, SM a anunțat că fan meeting-ul trupei va avea loc la „Jamsil Arena” din Seul, sală care are o capacitate mult mai mare decât cea de la „KINTEX”. De asemenea, s-a dezvăluit că întâlnirea cu fanii va avea loc, pe parcursul a două nopți în loc de una, iar SHINee va urca pe scenă pentru a-și saluta fanii în data de 27 și 28 mai.

Și asta nu e tot, pentru fanii care nu pot participa la evenimente, spectacolul din 28 mai va fi transmis live prin intermediul platformei Beyond LIVE.

Reamintim, concertele aniversare ale lui SHINee – „Everyday is SHINee DAY: Piece of SHINE” – vor avea loc în data de 27 și 28 mai la ora 16:00.

Hai să felicităm fanii SHAWOL pentru această reușită!

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s