[CCC] Himchan din B.A.P. a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru hărțuire

Articolul: Idolul bărbat care a negat acuzațiile de hărțuire sexuală recunoaște în cele din urmă: „Recunosc acuzațiile” – condamnat la 10 luni de închisoare.

Sursa: Money Today prin Naver + Naver

[+222, -2] Deci cine este acesta?
[+145, -11] Doar sunt curios, există de fapt bărbați și femei care merg împreună la pensiuni doar din motive platonice? Nu vă atingeți unul de celălalt?
[+114, -56] Dar de ce s-a dus femeia cu el la pensiune, atunci? Doar pentru grătar?
[+60, -50] Doar pentru că o femeie merge cu tine la o pensiune nu înseamnă că este consimțământul să faci tot ce vrei cu corpul ei… Poate că a mers cu el să stea o conversație sau să stea mai mult.
[+55, -15] Ești nebun?.. Doar pentru că a mers cu el nu înseamnă că a fost consimțământ..
[+64, -3] Ei bine, evident că nu a mers cu el să se culce cu el. Deși trebuie să recunosc, majoritatea adulților ar fi conștienți de faptul că a merge cu cineva la o pensiune înseamnă că scopul este probabil să dormim împreună în acea noapte, nu?
[+36, -4] Există o mulțime de Himchan în această secțiune de comentarii chiar acum
[+46, -2] Dacă scopul este să „petreci timp” sau de „a avea mai multe conversații”, poți merge la un restaurant sau o cafenea. Închirierea împreună a unei pensiuni are anumite conotații și nu ar trebui să urmezi un bărbat la un hotel, motel sau pensiune dacă nu plănuiești să te culci cu el. Bineînțeles, cu siguranță nu dau vina pe femeie. El greșește pentru ceea ce i-a făcut, dar avertizez doar femeile că s-ar putea întâmpla ceva acolo care va cauza un rău de-a lungul vieții.
[+44, -2] Chiar dacă bagi o femeie în pat, dacă arată chiar și un moment de ezitare, treaba ta este să te oprești chiar acolo 
[+56, -2] A avut ghinion. S-a dus la o pensiune cu o femeie, dar dacă ea nu a vrut să facă toate astea, atunci de ce să meargă? A crezut că asta e o vacanță a prieteniei? Atunci să se ducă la o cafenea sau așa ceva.
[+42, -1] Este un criminal obișnuit
[+17, -4] Adică, a merge împreună la o pensiune este un semn tăcut că ești dispus să te culci cu persoana respectivă
– Ei bine, problema aici este că au mers ca grup, nu doar ei doi
[+7, -1] Cât de odioasă a fost hărțuirea lui sexuală că a fost condamnat la 10 luni de închisoare? Era el un pervers total?
[+4, -0] Faptul că a primit o pedeapsă cu închisoarea și nu doar probațiune obișnuită pentru hărțuire… cât de departe a mers..
[+4, -0] Nu am întâlnit niciodată un bărbat normal care să creadă că a merge la pensiune înseamnă „consimțământ tacit”.
[+1, -0] Tsk tsk, cum a ajuns un idol la o pedeapsă cu închisoarea?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s