Shownu și Hyungwon vor forma primul unit al grupului MONSTA X!

news-thumbnail

Revenirea lui Shownu din serviciul militar obligatoriu aduce și vești noi pentru fanii MONSTA X! Pe lângă debutul oficial solo al lui Joohoney, vara aceasta aduce și primul unit al trupei!

Potrivit unui raport exclusiv al unui canal de știri coreean, Shownu și Hyungwon de la MONSTA X se pregătesc să-și facă debutul ca unitate în această vară.

Ca răspuns la raport, Starship Entertainment a confirmat știrea spunând: „Shownu și Hyungwon se pregătesc (de debutul lor) ca prim unit al MONSTA X. Cu toate acestea, programul specific (pentru unit-ul lor) nu a fost încă decis. Vom face un anunț oficial odată ce totul este decis. Vă rugăm să așteptați cu entuziasm.”

Shownu și Hyungwon sunt dansatorii principali din MONSTA X, iar prin această unitate, se așteaptă să-și arate farmecul și chimia fascinantă printr-o evoluție intensă și un vizual regal!

Știrea atrage și mai mult atenția, deoarece va marca prima revenire muzicală a lui Shownu după încheierea serviciului militar. Shownu a fost primul membru al MONSTA X care s-a alăturat armatei în iulie 2021 și a servit țara ca asistent social, lucrând cu copiii de la un centru, până  pe 21 aprilie 2023.

Hyungwon este unul dintre cei mai versatili membri ai MONSTA X și este activ în diverse domenii, inclusiv ca DJ, în actorie, fiind în prezent unul dintre prezentatorii show-ului muzical „Inkigayo” de la SBS. Hyungwon și-a arătat, de asemenea, talentul său uimitor compunând piese pentru cel de-al treilea album complet al lui MONSTA X, o piesă pentru grupul de băieți AB6IX, precum și câteva piese pentru mini-albumul solo al colegului Kihyun.

Sunteți bucuroși de acest nou duet?

 

Sursa

Publicitate

Un gând despre „Shownu și Hyungwon vor forma primul unit al grupului MONSTA X!

  1. Pingback: Hyungwon din MONSTA X încinge atmosfera cu un nou pictorial | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s