Hyungwon din MONSTA X încinge atmosfera cu un nou pictorial

De când este MC la emisiunea „Inkigayo„, Hyungwon a prins parcă și mai mult curaj. Idolul a visat în trecut să fie model, dar a renunțat apoi pentru a-și construi o carieră în muzică, spre norocul fanilor!

Hyungwon este extrem de ocupat în ultima perioadă. După ce a anunțat că și-a reînnoit contractul cu agenția Starship, acesta a reînnoit contractul său de modelling și cu brandul de cosmetice Wellage, a acceptat să joace într-o nouă K-Drama, „Boss-dol Mart„, a devenit gazdă la emisiunea muzicală de weekend „Inkigayo” – unde a fost lăudat pentru chimia lui excelentă cu actrița și colega Kim Ji Eun, și ieri a anunțat că va debuta în primul unit al grupului său MONSTA X, alături de liderul trupei, Shownu, recent întors din armată.

Pe lângă aceste multe activități, Hyungwon merge la sală (aceeași pe care o frecventează și I.M, Joohoney și Wonho), este în continuare DJ la diferite evenimente și, mai mult decât atât, scrie/ compune melodii – cine știe, poate pe noul album pe care îl va lansa cu Shownu vom găsi câteva dintre acestea!

Nu este de mirare că noul său pictorial pentru revista GQ este atât de atractiv, Hyungwon căpătând mult mai multă încredere în el și emanând un aer seducător. Pe lângă eleganța sa desăvârșită, idolul afișează o condiție fizică perfectă – cu brațe și abdomen perfect sculptate.

Un perfecționist atunci când vine vorba de imaginea sa, Hyungwon stă uneori și câte două ore în căutarea unei locații/ atmosfere perfecte pentru un simplu selfie pe care dorește să îl facă pentru fanii Monbebe.

Vă invităm să îi admirați câteva poze ale pictorialului pentru a vă încânta privirea:

May be an image of 1 person, bangs and text

May be an image of 1 person, bangs and text

May be an image of 1 person and text that says 'GQ'

May be an image of 1 person, bangs and text that says 'GO'

May be an image of 1 person

May be an image of 1 person, bangs and text

May be an image of 1 person and text that says 'GQ'

 

Sursa: facebok (Kstarlive)

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s