Lim Ji Yeon vorbește despre iubitul ei Lee Do Hyun & apare o poză cu ei după evenimentul public la care a participat

Im Ji Yeon Openly Mentions Lover Lee Do Hyun & Later Spotted Together

Cuplul de actori din K-Drama hit „The Glory” pare că este foarte bine!

Pe 28 aprilie, serialul de succes al Netflix „The Glory” a câștigat premii la ceremonia Baeksang Arts Awards 2023, care recunoaște realizările în film, televiziune și teatru.

Lim Ji Yeon a fost premiată la categoria„Cea mai bună actriță în rol secundar în televiziune” pentru portretizarea unei bătăușe cu sânge rece.

Discursul ei de acceptare a atras multă atenție, deoarece a fost prima dată când Lim Ji Yeon s-a adresat oficial iubitului ei.

Actrița și-a exprimat recunoștința față de regizor și scenarist, apoi a început să numească membrii distribuției care i-au fost aproape de inimă, inclusiv pe cel mai semnificativ: „Song Hye Kyo, Yeom Hye-ran, Jung Sung-il, dragii mei bătăuși, și Lee Do Hyun, vă mulțumesc tuturor.”

Im Ji Yeon and Lee Do Hyun

Agențiile de management ale lui Lim Ji Yeon și Lee Do Hyun au confirmat anterior relația lor pe 1 aprilie, după ce un portal de știri a prezentat imagini ale cuplului, cum ar fi atunci când Lee Do Hyun a condus-o acasă pe Lim Ji Yeon sau la o întâlnire într-o zi cu zăpadă.

Se spune că actorii din „The Glory” au devenit apropiați vara trecută, la workshopul serialului.

Cei doi și-au continuat relația după ce au anunțat-o public, dar a fost pentru primat dată când actrița a menționat numele iubitului ei la o ceremonie de premiere. Discursul lui Lim Ji Yeon a fost punctul culminant al zilei, dar și al zilei următoare.

Pentru că, a doua zi după ceremonie, un alt membru al distribuției „The Glory”, Cha Joo Young, a postat o poză cu titlul „TEAM THE GLORY FOREVER”. Fotografia a surprins ziua în care Song Hye Kyo a scos membrii distribuției „The Glory” la cină.

În fotografia postată apar Song Hye Kyo, Lee Do Hyun, Lim Ji Yeon, Park Sung Hoon, Jung Sung-il, Kim Hieora, Cha Joo Young și Kim Gun Woo. Aranjamentul la masă a atras atenția publicului, deoarece Lim Ji Yeon și Lee Do Hyun stăteau unul lângă celălalt.

Oamenii au aplaudat relația lor solidă chiar înainte de înrolarea din acest an a lui Lee Do Hyun.

Im Ji Yeon and Lee Do Hyun

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s