Participarea membrului CAP pentru următoarea revenire de la TEEN TOP este pusă la îndoială

C.A.P из Teen Top объявил дату призыва в армию - YesAsia.ru

După cum probabil știți deja, TEEN TOP intenționează să lanseze în viitorul apropiat un album, după o pauză de mai bine de 4 ani. În ciuda faptului că toți membrii își confirmase participarea, se pare că CAP s-a cam răzgândit!

Se spune că totul a pornit după ce internauții coreeni l-au înfuriat pe liderul trupei TEEN TOP, spunându-i acestuia că fumatul, alcoolul și folosirea unui limbaj vulgar sunt dăunătoare pentru imaginea grupului. Prin urmare, CAP a anunțat că intenționează să se retragă și să nu participe în cadrul pregătirilor pentru noul comeback al trupei. Cu toate acestea, reprezentanții agenției TOP Media au confirmat că pregătirile pentru revenire continuă așa cum a fost planificat.

În timpul ultimei transmisiuni în direct, CAP a spus că va lua o decizie finală cu privire la revenire abia săptămâna viitoare, după mai multe discuții cu agenția și grupul.

Reamintim, recent, în cadrul emisiunii „How Do You Play?” de la MBC a fost difuzată melodia „To You” de la TEEN TOP, care mai târziu a urcat în clasamentele muzicale coreene. Aceasta reușită i-a determinat pe membri să lanseze un nou album. De asemenea, menționăm ultima revenire a grupului a avut loc în data de 4 iunie 2019, atunci când a fost lansată melodia de titlu „Run Away”.

Publicitate

Un gând despre „Participarea membrului CAP pentru următoarea revenire de la TEEN TOP este pusă la îndoială

  1. Pingback: TOP Media răspunde știrilor cu privire la retragerea lui CAP de la pregătirile pentru comeback-ul lui TEEN TOP | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s