TOP Media răspunde știrilor cu privire la retragerea lui CAP de la pregătirile pentru comeback-ul lui TEEN TOP

Actualizado] Teen Top da un adelanto de nuevas canciones en “Seoul Night” |  Soompi

În dimineața zilei de astăzi vă spuneam despre anunțul cu privire la retragerea lui CAP din cadrul pregătirilor pentru noua revenire de la TEEN TOP, mai multe detalii găsiți aici, iar acum venim cu o informație actualizată.

În ciuda faptul că artistul a recunoscut că săptămâna viitoare va oferi un răspuns oficial, cei de la agenția TOP Media i-au luat-o înainte, oferind o declarație pentru fani și presă:

Bună ziua, aici TOP Media.

În primul rând, ne cerem scuze că am provocat îngrijorare fanilor și multor altor persoane din cauza comportamentului și discursului neplăcut al artistului nostru în timpul unei transmisiunii live. La moment, CAP meditează profund asupra celor întâmplate și regretă faptul că a arătat o astfel de latură nedemnă.

De asemenea, compania noastră se simte responsabilă pentru incapacitatea sa de a controla acțiunile artistului nostru. Ne vom asigura că astfel de cazuri nu vor mai apărea în viitor. Încă o dată, ne cerem scuze profund pentru comportamentul iresponsabil al artistului nostru, care i-a dezamăgit pe mulți.

În ceea ce privește problema reînnoirilor contractelor, despre asta vom începe să discutăm după revenire. Vă vom anunța detaliile despre prelungire sau reziliere mai târziu.

Facem tot posibilul să îi răsplătim pe fanii care au așteptat revenirea de la TEEN TOP cu muzică și spectacole bune.

Mulțumim.

sursa: deerzone

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s