Kang Seung Yoon din WINNER confirmă data înrolării

WINNER’s Kang Seung Yoon Confirms Enlistment Date

Kang Seung Yoon din WINNER a dezvălui data înrolării în armată.

Pe 24 mai, compania idolului masculin, YG Entertainment, a împărtășit pe platforma Weverse faptul că membrul Kang Seung Yoon urmează să se înroleze pe 20 iunie. Mai jos aveți declarația oficială:

Bună ziua. Suntem YG Entertainment.

Suntem recunoscători față de INNER CIRCLE care susține mereu trupa WINNER, așadar vom împărtăși câteva informații cu privire la înrolarea militară a membrului Kang Seung Yoon. Kang Seung Yoon se va înrola pe 20 iunie, începând prima dată cu pregătirea militară de bază, iar apoi va servi ca soldat activ în armată.

Vom respecta dorința lui Kang Seung Yoon de a se înrola în liniște, prin urmare, ora și locul înrolării sale vor rămâne confidențiale. Vă rugăm să înțelegeți acest aspect.

De asemenea, dorim să vă cerem în continuare încurajările voastre până în ziua în care Kang Seung Yoon își va îndeplini datoria față de țară și se va întoarce sănătos. Agenția va continua să-l sprijine și să-l încurajeze pe Kang Seung Yoon, precum și pe ceilalți membrii WINNER. Vă mulțumim.

Kang Seung Yoon a fost activ în diverse domenii și a apărut în multe programe de televiziune, cum ar fi „2022 KBS Drama Special”, „Fantasy Boys” și „Heart Signal 4”. Idolul masculin va fi ultimul membru WINNER care se înrolează în armată, după Song Mino, care lucrează în serviciul public din luna martie.

Îi dorim lui Kang Seung Yoon toate cele bune în acest timp!

Sursa: soompi.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s