Noua clădire a companiei YG este gata!

YG Entertainment completa la construcción de una nueva sede más grande

Familia YG Entertainment s-a mutat în noul sediu!

Pe data de 23 septembrie, agenția a împărtășit următoarea știre: „Lucrările pentru noul sediu care au durat 8 ani, au fost finalizate, așa că pe 16 septembrie am început să mutăm niște angajați și echipamente.”

Noul sediu YG Entertainment este situat în cartierul Hapjeong din districtul Mapo din Seul. Este situat chiar lângă sediul anterior, având nouă etaje și cinci subterane. Suprafața totală a clădirii este de 19.835 de metri pătrați.

YG Entertainment a achiziționat în anul 2012 multe terenuri din apropiere pentru a-și construi noul sediu. Construcția a început în 2016, iar clădirea a fost finalizată după 4 ani.

De asemenea, agenția se pregătește să construiască și un spațiu pentru fani. O sursă din partea YG a explicat: „Există mulți fani din țări îndepărtate care au vizitat mereu locul. Eram îngrijorați că vor rămâne afară iarna și vara. Nu le-am putut oferi lucruri de bază precum toaletele, așa că ne-a părut rău. În timp ce pregăteam noul loc, ne-am gândit că ar trebui să creăm și o zonă doar pentru fani. Așa că ne gândim să luăm un spațiu aproape, pentru ca fanii să poată vedea noul sediu.”

Ce părere aveți despre noul sediu al companiei YG Entertainment?

Sursa: soompi.es

2 gânduri despre „Noua clădire a companiei YG este gata!

  1. hyunamyou

    Faptul ca vor sa faca un loc doar pentru fani e foarte dragut pt ca chiar sunt multi oameni care viziteaza compania, eu una vad multe filmulete gen „am vizitat YG” pe internet, chiar si de la youtuberi destul de populari. Pe langa asta, cladirea arata cool

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s