Wonho domină topul săptămânal Oricon cu albumul „LOVE SYNONYM”!

Wonho dovedește încă o dată că este un rege domnind peste mai multe topuri cu primul său mini-album solo!

Wonho, care și-a lansat albumul de debut Love Synonym (# 1) Right for Me pe 4 septembrie, a dominat cu succes topurile muzicale din întreaga lume. Albumul a continuat să crească și a ajuns în vârful clasamentelor și în a treia săptămână a lunii septembrie.

Potrivit topului Oricon, cel mai mare site de vânzare a albumelor din Japonia, albumul de debut al lui Wonho Love Synonym (# 1) Right for Me a ocupat primul loc în clasamentul săptămânal al albumelor anunțat în a treia săptămână din septembrie, cu date compilate în perioada 7 septembrie – 13 septembrie.

Aalbumul și-a dovedit popularitatea la nivel mondial după s-a clasat pe primul loc în topul Global Hanteo Weekly, singurul top de muzică global în timp real, dezvăluit în a 3 -a săptămână din septembrie cu date compilate săptămâna trecută (14 – 20 septembrie).

Love Synonym (# 1) Right for Me a avut cel mai bun nivel de certificare din Statele Unite. Succesul din SUA a fost urmat de poziții 1 și în Japonia, Australia, Hong Kong, Franța, Thailanda, Singapore, Taiwan, Marea Britanie și Canada. În prima săptămână de la lansare, primul mini-album al vocalistului a înregistrat 83,540 de exemplare în vânzări. Pe 18 septembrie, a depășit recordul de vânzări cumulate de 100,000 de exemplare (rezultate deosebite pentru un debut solo masculin).

Albumul de debut al lui Wonho a prezentat o performanță remarcabilă și în topurile globale iTunes. Albumul s-a clasat pe primul loc în topul iTunes Albums din mai multe țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, India, Germania, Franța, Canada, Australia și Brazilia. De asemenea, s-a plasat pe locul 1 în 20 de țări din întreaga lume, inclusiv Statele Unite, Regatul Unit, Australia, Elveția, Italia și Canada pe iTunes Top K-POP Albums Chart și alte 10 țări.

În plus, piesa de titlu a albumului „Open Mind” s-a clasat pe locul 4 în Billboard World Digital Sales Chart, în timp ce albumul în sine a ocupat locul 9 în Billboard World Albums Chart, Wonho obținând pozițiii foarte bune și în alte patru topuri Billboard.

Artistul se pregătește să se întâlnească cu fanii din întreaga lume prin primul său concert solo online WONHO SPECIAL LIVE #IWONHOYOU. Evenimentul va avea loc prin intermediul platformei globale de streaming LiveXLive pe 27 septembrie la ora  18.00 (ora României).

Artistul as va prezenta noi mellodii, precum și piese de tip cover. Fanii se vor putea bucura, de asemenea, de videoclipuri exclusive din culise și filmări de tip documentar, printre diverse alte conținuturi distractive. Wonho a postat pe contul de Instagram o poză în care sare în aer din timpul repetițiilor pentru concert.

Imagine

Felicitări din nou Wonho! Îi veți urmări concertul online?

Surse: eoulpopofficial.wordpress.com, hellokpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s