Un fost coleg îl acuză pe Jo Byeong Gyu de bullying + agenția neagă și declară că va lua măsuri legale

Actorul Jo Byeong Gyu, cunoscut pentru rolurile din drame precum „The Uncanny Counter”, „Arthdal Chronicles” sau „SKY Castle”, a fost acuzat de bullying de către un presupus fost coleg.

În data de 16 februarie, o persoană (A) a mărturisit că Jo Byeong Gyu l-ar fi hărțuit cât timp erau colegi de școală în Noua Zeelandă. Mai jos aveți traducerea integrală a postării:

Pentru a învăța limba engleză, m-am mutat singur în Noua Zeelandă la vârsta de 16 ani la o pensiune. La școală, lucrurile au fost liniștite timp de o săptămână. Într-o zi, un nou elev a intrat în clasă și era Jo Byeong Gyu. Eram pe cale de a părăsi încăperea când ora s-a încheiat, însă el a venit să vorbească cu mine. Acest copil scund, cu părul vopsit și blugi rupți a vrut să se certe cu mine din senin. Am simțit că ceva e în neregulă, așa că nu i-am răspuns și am plecat pur și simplu. Însă acest incident mi-a lăsat un gust amar.

La prânz, din cauza unei schimbări de orar, am stat singur la masă, însă doi copii coreeni cu expresii răutăcioase, pe care nu îi mai văzusem înainte, mi-au spus brusc să îi urmez. Mă gândeam: „Ce?” și am mers cu ei, unde m-am trezit înconjurat de treizeci de persoane care mă înjurau.

Am fost așa nervos, încât m-am dus în locul care se ocupă de elevii coreeni care învață în străinătate. I-am spus managerului ce s-a întâmplat. Au fost informați părinții și doamna care se ocupa de pensiunea la care stăteam. Eu și Jo Byeong Gyu am fost aduși împreună să discutăm, însă i-a vorbit nepoliticos și managerului. Managerul a spus că dacă se mai întâmplă ceva de genul, va lua măsuri în conformitate cu regulamentul școlii și ne-a sfătuit să ne înțelegem. Doamna care se ocupa cu pensiunea mi-a contactat părinții în Coreea, care s-au îngrijorat pentru că eram singur în străinătate.

A l-a mai acuzat pe Jo Byeong Gyu că a făcut glume obscene, și-a insultat profesorii și a vorbit cu prietenii săi despre fumatul marijuanei. Într-un final, acesta a scris: „În concluzie, Jo Byeong Gyu nu a folosit violența fizică. A fost doar violență verbală. Singurul lucru pe care îl vreau în urma acestei postări este recunoașterea acestor violențe din timpul școlii și sincere scuze.

Ca dovezi, A a inclus o fotografie cu documentele școlii din Noua Zeelandă și capturi de ecran ale unor mesaje schimbate cu un prieten de-al lui.

Este a doua oară când Jo Byeong Gyu este acuzat de bullying. Prima dată a fost în 2018, când foști colegi din școala primară și gimnaziu au declarat că a avut un comportament inadecvat și nepoliticos față de ceilalți elevi. Pe atunci, actorul a negat zvonurile, motivând că nu a avut foarte mult contact cu colegii săi din cauza carierei în actorie și a faptului că s-a mutat în Noua Zeelandă:

Mulți oameni au avut o impresie proastă despre mine, întrucât eram mai interesat de actorie. Oamenii credeau că nu mă duc foarte des la școală. Când eram tânăr, nu îmi păsa foarte mult de ceea ce cred oamenii despre mine, așa că înțeleg de ce s-ar fi putut crea neînțelegeri. Sper că timpul și efortul pe care le-am depus în cariera mea nu se vor irosi din cauza unor afirmații fără bază. Niciodată nu am hărțuit pe nimeni.

Internauții i-au luat din nou partea actorului, cerându-i lui A mai multe dovezi: „Trebuie să dezvălui mai multe dovezi”, „Dacă este adevărat, trebuie să dezvălui nume și fapte concrete”, „Se pune asta ca bullying?

Cu privire la acest subiect, BH Entertainment a lansat o declarație prin care neagă toate acuzațiile:

Bună, suntem BH Entertainment.

Aceasta este o declarație oficială cu privire la zvonurile malițioase și informațiile false care s-au răspândit recent și care îl au ca subiect pe artistul nostru, Jo Byeong Gyu.

Vom lua măsuri legale împotriva persoanei care a răspândit informații false despre Jo Byeong Gyu în mediul online. Am cerut oficial poliției o investigație cu privire la acest caz. Nu vom mai permite acest tip de comportament care urmărește să defăimeze imaginea actorilor noștri. Conform rezultatelor investigației, nu vom rămâne pasivi și nu vom negocia, vom lua măsuri corespunzătoare.

HB Entertainment va continua să facă tot posibilul ca drepturile artiștilor noștri să fie respectate, iar persoanele care le defăimează reputațiile și răspândesc informații false se vor confrunta cu procese.

Vă mulțumim.

După declarația agenției, A a șters postarea inițială și a scris următorul mesaj: „Nu înțelegi situația în care treizeci de persoane se adună în jurul tău pur și simplu. În străinătate, oamenii din aceeași țară se adună în grupuri pentru a mânca la prânz. Am fost chemat într-o zonă unde mâncat treizeci de coreeni. Așa cum îmi amintesc, era o cantină care se numea Dary. A fost înconjurată de mulți oameni. Jo Byeong Gyu stătea în fața mea, iar ceilalți oameni strigau: „Cine naiba ești?” Mi-au adresat insulte de nereprodus. Am fost la consiliere după prânz, de aceea nu am putut să merg să mănânc. A rămas să ne întâlnim la următoarea oră, în clasă. Jo Byeong Gyu mi-a spus: „Mai bine te-ai comporta cum trebuie în viitor” și ne-am îndreptat spre clase diferite.

surse: (1) (2) (3)

2 gânduri despre „Un fost coleg îl acuză pe Jo Byeong Gyu de bullying + agenția neagă și declară că va lua măsuri legale

  1. Pingback: Persoana care l-a acuzat inițial pe actorul Jo Byeong Gyu de bullying mărturisește că a mințit, însă apar noi acuzații | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Jo Byung Gyu adresează recenta controversă în care a fost acuzat de bullying într-o scrisoare pe Instagram | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s