Persoana care l-a acuzat inițial pe actorul Jo Byeong Gyu de bullying mărturisește că a mințit, însă apar noi acuzații

Jo Byeong Gyu a fost acuzat de bullying de către un presupus coleg din Noua Zeelandă, însă s-a dovedit că acesta a împrăștiat informații false.

BH Entertainment a negat încă de la început acuzațiile și a declarat că va lua măsuri. În data de 17 februarie, s-a dezvăluit că persoana care a făcut acuzațiile a mințit:

„Vă vom oferi o declarație cu privire la informațiile false care au fost făcute recent cu privire la Jo Byeong Gyu. Imediat după ce am depus o plângere și am cerut o investigație pentru a pedepsi persoana care a făcut postările, aceasta ne-a contactat. S-a denunțat singur și a admis că informațiile erau false. Admite că a greșit și ne-a cerut indulgență.

Am luat măsuri dure împotriva zvonurilor răspândite. Cu toate acestea, având în vedere că autorul și-a recunoscut greșelile și a fost dispus să coopereze și să ceară indulgență, am ajuns la un compromis ca internautul să nu mai posteze informații defăimătoare.”

Deși internautul și-a retras acuzațiile, a apărut altă persoană care se declară o victimă a hărțuirii lui Jo Byeong Gyu. În data de 17 februarie, aceasta a făcut următoarea postare:

„Înainte ca Jo Byeong Gyu să plece în străinătate, am stat în același cartier și am mers la aceeași școală primară și gimnazială. A fost un iljin cunoscut cu prieteni delicvenți. În școala primară, eram cu bicicleta când el și prietenii lui mi-au blocat calea și m-au amenințat că o vor împrumuta. Am refuzat, iar el a tras în mine cu un pistol cu bile.

Mă jucam fotbal pe terenul de joacă împreună cu prietenii mei, iar Jo Byeong Gyu și prietenii lui ne-au luat mingea și ne-au forțat să plecăm. A trecut mult timp de atunci și astea sunt cele mai semnificative evenimente pe care pot să mi le amintesc, însă au existat și alte ocazii în care ne-au înjurat și au folosit violența fizică. Sunt multe dăți în care am fost supus violenței verbale sau când am fost atacat doar pentru că ne-am întâlnit pe stradă. Toate astea din cauză că eram fratele mai mic al unei fete din clasa lui pe care o chinuia.

Știu foarte bine că Jo Byeong Gyu și agenția lui neagă totul, însă vreau să văd dacă neagă totul chiar și în fața mea. Nu am intenția de a șterge postarea. Dacă este ștearsă, atunci vreau să fiți siguri că nu am avut altă alegere. Sper să își ceară scuze, dar dacă este nevoie să ajungem la tribunal, vom ajunge și acolo.”

Drept dovezi, internautul a postat o fotografie de-a lui Jo Byeong Gyu de la absolvire și un schimb de mesaje cu sora lui despre actor în timp ce acesta apărea în drama „SKY Castle”. Pe atunci, acesta abia începea să câștige popularitate. Ca și data trecută, BH Entertainment a negat noile acuzații.

Totuși, cineva care declară că a fost la aceeași școală a sărit în apărarea lui Jo Byeong Gyu:

„Și eu am fost la aceeași școală și, deși nu eram apropiați, ne salutam de fiecare dată când treceam unul pe lângă celălalt. Sunt multe persoane în cartier care se bucură pentru succesul lui. Mai important, el s-a transferat la noi abia în clasa a treia. Delicvent? Complet fals. Era un copil energic și este adevărat că era cunoscut de mic, însă niciodată nu a provocat răutăți. Era de multe ori ținta geloziei pentru că era actor, iar copiii își băteau joc de el. Oamenii pot să scrie postări anonime cu ușurință, însă ele spulberă tot ce a construit Jo Byeong Gyu în zece ani. Cu toții știm că a muncit din greu. Nu distrugeți asta, vă rog.”

Pe 18 februarie, BH Entertainment a făcut o nouă declarație pentru SpoTV News: „Nu există nicio schimbare în politica noastră împotriva persoanelor care împrăștie informații false. Deja am vorbit cu un avocat pentru a-i face responsabili.” De asemenea, vor fi pedepsiți și cei care fac comentarii rău intenționate.

surse: (1) (2) (3)

Un gând despre „Persoana care l-a acuzat inițial pe actorul Jo Byeong Gyu de bullying mărturisește că a mințit, însă apar noi acuzații

  1. Pingback: Jo Byung Gyu adresează recenta controversă în care a fost acuzat de bullying într-o scrisoare pe Instagram | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s