Jo Byung Gyu adresează recenta controversă în care a fost acuzat de bullying într-o scrisoare pe Instagram

Atta Halilintar Datangi Stadion Utama Gelora Bung Karno Tanpa Aurel Hermansyah, Survai Tempat Nikah? - Warta Kota

În data de 23 februarie, Jo Byeong Gyu a postat o scrisoare pe contul personal de Instagram, în care a vorbit despre recentele acuzații.

În data de 16 februarie, un internaut (A) l-a acuzat pe actor de bullying cât timp învățau la același liceu din Noua Zeelandă. HB Entertainment a cerut ca poliția să investigheze și s-a descoperit că persoana în cauză a făcut afirmații false. Deși și-a cerut scuze, au apărut alți internauți (B și D) care și-au spus poveștile, susținând că Jo Byeong Gyu are un trecu de iljin. Un fost coleg de clasă (C) a făcut totuși o postare în apărarea actorului. Din nou, HB Entertainment a negat totul.

Jo Byeong Gyu și-a spus partea de poveste într-o postare pe Instagram:

„Când a ap[rut prima postare falsă despre mine, am fost atât de șocat încât am rămas blocat cu un sentiment de nedreptate. Chiar dacă am fost contactați ziua următoare de autorul postării, care a cerut indulgență, tot a fost greu să trec peste sentimentul că am fost nedreptățit.

Am ajuns la o înțelegere, am fost indulgenți, însă postările malițioase au venit una după alta și am fost luat pe nepregătite de cum oamenii foloseau poze care nu aveau nicio legătură cu ceea ce susțineau eu ca „dovezi” că orice ar fi zis era adevărul. Cum au început să se răspândească tot mai multe afirmații false, am avut un sentiment straniu de deziluzie și îndoială cu privire la viața pe care am trăit-o timp de 26 de ani.

Am aflat că persoana care spunea că era un coleg de clasă din Noua Zeelandă (D) a folosit o fotografie aleatorie a unui alt coleg fără permisiune. Se pare că într-adevăr am mers la aceeași școală, însă nu ne cunoșteam și nu am fost niciodată la karaoke împreună, nu este adevărat că am fost violent acolo. Această persoană și-a șters postarea falsă și verifică ce fel de măsuri vor fi luate. Vreau să cred că ștergerea postărilor și scuzele nu sunt rezultatul amenințărilor și intimidărilor.

Recunosc că mi-a plăcut să joc fotbal în copilărie, dar nu este adevărat că am dat afară alți copii de pe terenul de joacă folosind forță sau violență. În cel de-al doilea semestru din clasa a treia, m-am transferat la Bucheon. De asemenea, nu am luat niciodată banii nimănui și nu am condus vreo motocicletă.

Am visat să devin jucător de fotbal și am fost un elev jucăuș și energic. Ca toată lumea, am avut prieteni de care eram apropiat și oameni cu care nu eram prieten. Sunt conștient că nu pot ieși din memoria oamenilor pe care nu îi cunoșteam foarte bine. Însă când apar lucruri urâte spuse despre mine, pe baza unei singure postări și a unei fotografii fără legătură, nu există nimic ce aș putea face. Zile întregi, am îndurat în timp ce evitam gânduri pe care nu trebuia să le am.

Îmi era frică să scriu postări vagi, care i-ar putea face pe oameni să mă judece sau să mă vadă într-o lumină rea, așa că mi-am șters contul și celelalte postări. De ce am devenit ținta unor rapoarte atât de ostile și de ce trebuie să mă justific de fiecare dată? Am fost precaut să dau un răspuns, pentru că am știut că explicațiile mele ar putea deveni o altă săgeată, o altă unealtă pe care oamenii să o folosească în poveștile lor despre mine.

Este greu să îndur această situație și să fiu neînțeles pentru lucruri pe care nici măcar nu le-am făcut, din cauza unei fotografii și a unor paragrafe. Nu pot să răspund fiecărui zvon anonim. Am cerut o investigație, așa că vă rog să aveți răbdare. Vă rog.”

sursă

Un gând despre „Jo Byung Gyu adresează recenta controversă în care a fost acuzat de bullying într-o scrisoare pe Instagram

  1. Alina

    Doamne de ce oamenii fac atât rău, sa fost eu in locul lui eram foarte stresata, nici nu îmi imaginez ce simte el acum. E foarte strașnic când cineva te învinovățește de ceea ce nu ai făcut 😑

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s