Divorțează Ham So Won de soțul ei, Jin Hua, care e mai tânăr cu 18 ani?

Se zvonește că vedetele ar divorța!

Ham So Won a creat vâlvă când s-a căsătorit cu Jin Hua, care este mai tânăr cu 18 decât vedeta. Aceștia au împreună chiar și o fetiță, care s-a născut în anul 2018. Cu toate acestea, o sursă a dezvăluit presei că mariajul celor doi nu mai funcționează, declarând – „Din ce știu, relația dintre Ham So Won și Jin Hua s-a deteriorat rapid și au decis să meargă pe căi separate.”

Sursa a continuat – „Am înțeles că Jin Hua a decis să se despărțească de Ham So Won și că se pregătește să plece din Coreea de Sud. Soacra lui a încercat să repare relația celor doi, dar nu a funcționat.”

După apariția zvonurilor în presă, Ham So Wom a postat pe rețelele de socializare o captură de ecran cu un articol și a scris că nu vrea să declare nimic azi. De asemenea, a comentat la articolul în cauză (care la acest moment a fost șters) – „Nu am nimic de spus. Relațiile au urcușurile și coborâșurile lor.”

De asemenea, producătorii emisiunii Taste of Wife, unde aceștia apar, au comentat – „Nu am auzit nimic despre plecarea lor din show.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s