Park Hye Soo a dat în judecată persoanele care au acuzat-o de violență școlară

Actrița Park Hye Soo a început deja bătălia legală împotriva acuzatorilor săi.

Potrivit celor de la Herald Pop, actrița a dat deja în judecată persoanele care au răspândit zvonuri că aceasta ar fi comis acte de violență în școală. De menționat este faptul că ea a fost exclusă de pe lista de bătăuși din școală, deoarece internauții care au dezvăluit prima dată că a fost agresați sexual de o celebritate feminină au subliniat că nu era vorba despre Park Hye Soo.

În plus, Park Hye Soo a luat măsuri legale împotriva tuturor postărilor calomnioase și răuvoitoare și intenționează să dea un răspuns dur la activitățile ilegale după o monitorizare continuă a acestor acte.

Anterior, a fost distribuită o postare online intitulată „Cum pot să fac cunoscut faptul că o celebritate feminină m-a agresat la școală?” Această persoană a susținut că a fost agresată la școală de această actriță spunând: „Mi-a aruncat geanta de pe clădire înaltă de 10 etaje”, „Mi-a tuns părul într-o grămadă” și „Mi-a spus să înghit conservanți”.

De atunci, s-au speculat prin comentarii că actrița în cauză este Park Hye Soo și au apărut multe alte dezvăluiri că Park Hye Soo a comis acte de violență școlară, provocând confuzie. Cu toate acestea, agenția Park Hye Soo, Studio Santa Claus Entertainment, a negat acuzațiile ca fiind „fapte false” și a declarat că Park Hye Soo nu este cea la care făceau referire acuzațiile.

În ciuda acestor precizări, ulterior, au fost postate una după alta și alte suspiciuni de violență școlară cu privire la Park Hye Soo, concentrându-se pe rețelele de socializare și comunitățile online. Park Hye Soo, care urmează să apară în drama KBS2 „Dear.M”, care începe pe 26 februarie, a suferit o lovitură uriașă. Cu această operațiune juridică importantă, presa se întreabă dacă ea  va fi capabilă să înăbușe controversa stârnită în jurul său.

Vedeta a apărut prima dată la TV în emisunea SBS’ „K-Pop Star 4″ din 2014, atunci când a primit recunoaștere. Ulterior a debutat ca actriță și a apărut în „Age of Youth” de la JTBC, „Introverted Boss” de la tvN, filmul de mega succes „Swing Kids” și „Samjin Company English Class.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s