Wonho vorbește despre diferențele dintre primul și al doilea album + obiectivele pentru anul 2021

Wonho Talks About Differences Between His First And Second Album, Goals For 2021, And More

Wonho a oferit recent un interviu în care a vorbit despre cea mai nouă revenire a sa, cu cel de-al doilea mini-album „Love Synonym #2: Right for U” și principala piesă „Lose”.

Artistul a spus: „Acesta este al doilea album pe care l-am lansat sub numele de <Wonho> așa că am vrut să vă arăt că m-am maturizat. Am vrut să vă arăt mulțimea de culori pe care am putut că o exprim în albumul la care am lucrat din greu să îl pregătesc.”

Referitor la piesă, artistul a adăugat: „<Lose> înseamnă să pierzi atât ceva important ție cât și să pierzi un joc. Din moment ce albumul este conectat cu primul album, printr-o serie, cea mai importantă parte a fost că emoțiile au fost de asemenea o prelungire a ce a fost înainte.

Wonho a ales piesa „Outro: And” drept piesa lui preferată de pe album și a explicat: „Cred că outro-ul cuprinde toată povestea albumului. Este piesa care arată înșiruirea conectată de emoții.”

Despre colaborarea „Ain’t About You”, cu artista și compozitoarea americană Kiiara, artistul a declarat: „În momentul în care am auzit înregistrarea Kiiarei, eram în căutarea unui artist care se potrivea cu piesa. M-am gândit imediat, <Asta e!> și am început să lucrăm la ea împreună. Nu am stabilit încă nimic, dar plănuiesc să colaborez cu mulți artiști în viitor.”

Referitor la obiectivele pentru anul 2021, a spus: „Am tot zis asta dar sper că pandemia de COVID-19 se va sfârși și mă voi putea întâlni cu fanii în persoană. Vreau să fiu pe scenă și să împărtășesc povești cu ei în același loc. De asemena, intenționez să arăt mai multe laturi ale mele pe canalul meu de Youtube.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s