Vocalistul principal al unui grup celebru se află pentru prima dată pe scenă de la eliberarea sa din armată

Boy Group Main Vocalist Stands On Stage For First Time Since Military Discharge On “The King Of Mask Singer”

În ediția de pe 28 februarie a emisiunii „The King of Mask Singer” a postului de televiziune MBC, patru concurenți au urcat pe scenă printre care și vocalistul principal al unui grup faimos care nu a mai fost văzut de mult timp pe o scenă.

Artistul s-a aflat în spatele măștii numite „Penthouse”. Primul meci al celei de a doua runde a fost între Penthouse și Type B Woman. Penthouse a interpretat melodia „Hee Jae” a lui Sung Si-Kyung în timp ce Type B Woman a cântat piesa „If” a lui Taeyeon din Girl’s Generation.

Penthouse a ajuns până în runda a treia, unde l-a întâlnit pe Snow Duck. Acesta a cântat piesa „Flower Way” a lui Kim Sejeong și a impresionat lumea cu vocea sa. Snow Duck a cântat melodia lui Kim Gun Mo, „Alone in Love”, și a interpretat într-un mod calm, suferința resimțită n urma unei despărțiri.

Penthouse și-a dat masca jos pentru ca lumea să vadă că personajul din spatele măștii este însuși Taeil din Block B. Artistul care a fost eliberat din armată după ce și-a terminat serviciul militar obligatoriu în luna ianuarie a acestui an, a declarat: „Este prima oară în doi ani când stau pe o scenă. Am avut emoții dar m-am simțit încurajat de de toate cuvintele frumoase pe care voi (n.r. distribuția emisiunii) le-ați spus. Este primul spectacol al meu după terminarea serviciului militar așa că vă rog să fiți alături de mine și așteptați viitoarele mele piese.”

Taeil a menționat că obiectivul său a fost să atingă locul 1 în clasamentele căutărilor din timp real și a spus: „Vreau ca lumea să știe că am ieșit din armată. În prezent, nu există prea multe locuri unde poți cânta pe scenă așa că m-am gândit că experiența asta este o oportunitat pentru mine. Vreau să continui ca artist și sper că îmi va merge bine.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s