Hwasa din MAMAMOO dezvăluie informații despre trecutul său, modul în care își trăiește viața și altele

MAMAMOO’s Hwasa Shares What Makes Her Stronger, Her Life Philosophy, And More

Hwasa din MAMAMOO a participat recent la un pictorial realizat de revista W Korea!

Artista a minunat publicul cu înfățișarea sa elegantă în timp ce apare în fotografiile pentru revistă.

După finalizarea ședinței foto, Hwasa a fost invitată la un interviu. Aceasta a vorbit deschis, explicând modul în care își împarte viața în trei etape. Pentru început, a discutat despre copilăria sa: „Cartierul în care locuiam când eram mică avea foarte multe alei. Știm cu toți cum e să fi copil. Mă visam îmbrăcată într-un hanbok, purtând tocurile și machiajele mamei mele. Trăiam într-o lume de fantezie, mai ales din cauza faptului că familia mea era săracă. Am avut o mică etapă când eram un copil timid, dar știam exact ce îmi doresc. Mă tot gândeam să nu mai merg la școală, iar acest lucru a întristat-o pe mama”.

Apoi a adăugat: „Am două surori mai mari. Cea mai tânără este cu patru ani mai mare ca mine, dar între ele este doar un an diferență. Dat fiind faptul că eram cea mai mică, de multe ori acestea mă excludeau din momentele lor de joacă. Totuși, am fost mereu cea mai alintată din familie. În prezent, povestim și ne amuzăm pe întâmplările din trecutul nostru. Chiar acum câteva zile m-am întâlnit cu surorile mele”.

Artista a mai explicat faptul că părinții lor erau foarte ocupați cu munca. Din cauza asta, ea a dorit mereu să le atragă atenția și să primească numeroase laude din partea lor. În acest fel și-a descoperit pasiunea sa pentru muzică, în timp ce susținea mici „concerte” pentru familia sa.

Hwasa a început să-și perfecționeze talentul muzical în timpul liceului. A mărturisit că toate criticile și eșecurile de care s-a lovit în acea perioadă s-au dovedit a fi factori principali pentru motivația ei. Aceste lucruri au făcut-o mai puternică.

Artista și-a găsit inspirația în Beyonce. Acest lucru s-a întâmplat când a fost numită în timpul unei ore ca fiind ,,bună la cântat, dar grasă”. După aceste eveniment, a ajuns acasă și a ascultat toată noaptea melodiile lui Beyonce. Ca urmare, odată ce a devenit cântăreață, a ținut un omagiu pentru artista sa preferată în timpul unui concert MAMAMOO din 2019.

În al doilea capitol al poveștii sale, Hwasa a vorbit despre cariera sa de idol. A explicat modul în care moartea unchiului ei a avut un impact puternic asupra carierei sale de cântăreață. Aceasta a explicat: „Unchiul meu a însemnat foarte mult pentru mine. A fost prima oară când am pierdut pe cineva apropiat mie. Nici nu-mi aduc aminte cum era viața mea pe atunci. Și în prezent mă afectează moartea lui. În copilărie, m-a susținut foarte mult și mi-a dat mereu multe sfaturi. Îmi e dor de el. Când m-am mutat în Seul împreună cu Wheein, el m-a ajutat mult chiar și atunci. Într-o zi i-am deschis telefonul și am observat că era plin cu melodiile trupei mele sau de videoclipuri din anumite concerte. Încă mai am telefonul și portofelul său”.

Punctul culminant al carierei sale muzicale a fost concertul realizat de MNET MUSIC AWARDS 2018. Aceasta a descris evenimentul ca fiind cea mai palpitantă experiență din viața sa. Nu se aștepta ca evoluția să primească atât de multă atenție.

Când a fost întrebată de slăbiciunile cu care se confruntă în cariera sa, aceasta a răspuns: „Dansul. Nu sunt foarte bună la dans. Îmi place să dansez, deși nu este punctul meu forte. Lucrez din greu să fac ca fiecare mișcare pe care o abordez să fie specifică mie. Dacă ar fi să aleg o coregrafie care mi-a ieșit foarte bine, aș alege coregrafia piesei „Maria”. Melodia, versurile și coregrafia descriu exact caracterul meu”.

În ultimul capitol al vieții sale, artista a dezvăluit câteva informații legate de viața sa personală: „Dacă luați toate aceste lucruri luxoase de pe mine, cu ce aș rămâne? Aș fi aceeași vecină șomeră ca în trecut. De obicei nu petrec mult timp să aleg cu ce să mă îmbrac. Cât timp mă simt confortabil în acea zi, e perfect. Ajung să mă simt singură de multe ori, dar am parte de foarte multă dragoste. Principalul subiect pe care m-am concentrat zilele acestea a fost tot ce ține de pace. Recent mi-am dat seama că nu știu cum să mă odihnesc. Este adevărat că există constant un echilibru de singurătate și dragoste în adâncul sufletului meu, mai ales din cauza trecutului greu. Consider că sunt o persoană puternică. Astfel nu aș fi îndurat atâtea, nu?”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s