Actorii din serialul „Imitation” dezvăluie personalitățile personajelor lor

Les acteurs du drame idole «Imitation» s'amusent à mettre leur chimie à l'épreuve dans la première vidéo des coulisses

Pe platoul de filmare al kdramei „Imitation”, veselia și buna dispoziție îi face pe idoli să observe chimia care îi înconjoară.

În noul videoclip din culise, Lee Jun Young (U-KISS) își prezintă personajul Kwon Ryuk împărtășind: „Mi-e jenă să spun asta, dar Kwon Ryuk este în fruntea idolilor și este un personaj incredibil, care este perfect în toate privințele, de la popularitate până la abilități”. Apoi a adăugat: „Ne distrăm foarte mult filmând și lucrez mult pe platou în timp ce dezvolt personajul, deoarece este pentru prima dată când joc rolul principal. Întrucât este o poveste despre noi, mă gândesc mult la modul în care putem prezenta o viziune bună și sinceră a idolilor. „

Jung Ji So a spus: „Lee Ma Ha este un personaj care visează să devină un idol și depășește cu hotărâre toate obstacolele și dificultățile pentru a-și atinge visul”.

Jiyeon (T-ara) ne împărtășește și rolul ei, La Ri Ma. Aceasta explică: „La Ri Ma este o persoană încrezătoare, activă și foarte fermecătoare. Este o artistă solo foarte populară în Coreea. Deoarece webtoonul original a primit multă dragoste, lucrez din greu pentru a transmite farmecul personajului așa cum este.”

Primul episod din „Imitation” va apărea în data de 7 mai și va fi disponibil pe site-ul Viki. Până atunci puteți urmări câteva scene din spatele culiselor:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s