Hwang In Yeop vorbește despre mâncare, melodii și videoclipuri virale în interviul pentru Marie Claire

Hwang In Yeop parle de nourriture, de chansons, de vidéos virales et plus sur ce qui a été récemment

Hwang In Yeop a susținut un interviu pentru revista Marie Claire unde a făcut mai multe dezvăluiri.

Prima întrebare a fost despre cel mai bun și rău preparat pe care l-a mâncat în ultima săptămână, iar actorul a zis – „În urmă cu o săptămână, am făcut acasă tteokbokki și a fost atât de bun, încât l-am gătit din nou. Dar am ratat a doua oară. Nu avea gust bun. Data viitoare mă gândesc să fac niște „tteokbokki rose”, care sunt populari în aceste zile, dar cred că va trebui mai întâi să stăpânesc tteokbokki-ul original. Îți place tteokbokki, nu-i așa?”

Hwang In Yeop a dezvăluit faptul că nu pune brânză peste tteokbokki, deoarece îi plac mâncărurile picante și evită stresul mâncând tteokbokki simplu și picant.

Apoi și-a arătat tenișii Nike Dunk Low Retro Black, spunând că sunt pantofii pe care i-a purtat cel mai mult în ultima săptămână și a adăugat faptul că îi poartă des.

În privința melodiilor pe care le-a ascultat recent, a menționat „Time Walking on Memories”, o melodie pe care a ascultat-o ​​în liceu. De asemenea, acesta recomandă „Freezing” de la Bren Joy.

Răspunsul la întrebarea despre persoana cu care a vorbit cel mai mult la telefon săptămâna trecută este probabil printre cele mai adorabile. Hwang In Yeop – „Este cineva pe care îl iubesc cu adevărat, pe nume Kim Hyeok Joon. Am vorbit mult cu el la telefon. Să vorbim din nou la telefon în curând.” Când a fost întrebat cine este această persoană, acesta a zis zâmbind: „Este managerul meu. Îmi place foarte mult.”

Hwang In Yeop a spus apoi că a vrut să mediteze în fiecare dimineață, dar a eșuat pentru că are probleme cu trezirea.

Când i s-a cerut să arate o fotografie care i-a plăcut cel mai mult din cele făcute cu telefonul lui săptămâna respectivă a arătat două fotografii: una cu priveliștea din afara mașinii sale în drum spre studio din acea zi și una cu tteokbokki-ul pe care l-a făcut. Apoi, a spus că iubește sucurile și bea cel puțin o cutie pe zi.

Interviul complet îl puteți urmări mai jos:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s