Fostul membru Stray Kids, Woojin, este criticat pentru că a folosit cuvintele acuzatorului său într-o imagine teaser

Viitorul documentar al artistului este întâmpinat cu dezgust și ură.

Pe 29 iunie, compania de divertisment a fostului membru Stray Kids, Woojin, a încărcat o imagine de teaser care face aluzie la o lansare de pe YouTube. De îndată ce 10x Entertainment a încărcat imaginea teaser, aceasta a primit reacții negative din partea comunității online, deoarece a folosit conținut din postările de pe Twitter ale acuzatorului său.

Woojin a folosit cuvintele care apăreau în postările acuzatorului, în care anterior era acuzat că a agresat sexual o femeie. Teaserul anticipează un documentar viitor creat de agenție în legătură cu controversa recentă privind hărțuirea sexuală în care a fost implicat artistul lor.

Cu toate acestea, mulți internauți au răspuns la postarea companiei, exprimând cât de inconfortabil s-au simțit privind imaginea teaserului. Mulți au avut impresia că Woojin ar încerca mai degrabă să obțină un profit folosind cuvintele presupusei victime, în loc să rezolve problema în mod corespunzător.

Internauții au lăsat mesaje în care își exprimă uimirea și dezgustul față de acțiunile artistului, considerând că acest teaser romantizează hărțuirea sexuală.

Sursa 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s