Taehyun din TXT își exprimă admirația față de bunătatea lui Jungkook din BTS

Membrul BTS este o dulceață de băiat!

Taehyun din TXT a împărtășit o întâlnire recentă pe care a avut-o cu Jungkook, demonstrând că acesta nu e doar un artist multi-talentat, ci și un hyung (frate mai mare) bun pentru succesorii lui de la aceeași agenție.

Într-o transmisiune live recentă, Taehyun a discutat cu niște fani MOA. Mai târziu în emisie, el a povestit câteva întâmplări de la o sesiune recentă de antrenament pe care a avut-o cu seniorul său, Jungkook, spunând: „Recent am exersat împreună cu Jungkook, dar fiecare după propriul antrenament. Am terminat cam la aceeași oră și am luat liftul împreună pentru a merge în parcare. Nu aveam mănuși de antrenament, așa că l-am întrebat: „Hyung, ai întâmplător o mănușă de rezervă?” și mi-a zis că mâine mi-o va lăsa în sală”.

Taehyun a continuat, dezvăluind că a doua zi, când a intrat în sala de sport, a fost cu adevărat surprins de ceea ce a găsit: „A doua zi, erau acolo 3 mănuși și un bilețel pe care scria „Jungkook” lăsate acolo, a fost atât de dulce”.

Desigur, membrul TXT a fost impresionat de grija lui Jungkook și i-a mulțumit acestuia pentru cadou următoarea dată când l-a văzut. Taehyun a menționat: „El chiar și-a amintit, iar a doua zi le-a pus acolo pentru mine. Așa că am lucrat din greu. Ne-am întâlnit din nou după aceea, i-am spus că folosesc bine mănușile și i-am mulțumit”.

Acțiunile drăguțe ale membrului BTS nu au surprins fanii, care deja știau că se comportă frumos cu toți cei pe care îi întâlnește.

Puteți urmări reluarea transmisiunii live a lui Taehyun aici.

Sursa

2 gânduri despre „Taehyun din TXT își exprimă admirația față de bunătatea lui Jungkook din BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s