Un vechi interviu al lui Park Seo Joon devine din nou o controversă din cauza remărcilor sale cu tentă misogină

Anteriorul interviu din 2014 al actorului revine în atenția internauților!

Remărcile lui Park Seo Joon din interviul său din trecut au atras din nou atenția publică. În acest interviu, actorul vorbește despre tipul său ideal. El a spus că, în opinia lui, soția perfectă ar trebui să-și părăsească slujba pentru a avea grijă de familia ei, și că acest gând nu i se va schimba niciodată.

Acesta a continuat: „Am crescut într-o astfel de familie, așa că tind să cred că și copiii mei ar trebui să fie crescuți de mama lor. Am auzit că perioada copilăriei modelează pentru totdeauna perspectiva fiecărei persoane asupra vieții. Se pare că lipsa iubirii suficiente acordate unui copil duce la o viață adultă problematică. Un astfel de om nu numai că va avea abilități sociale prost dezvoltate, dar ar putea chiar și ajunge să fie un criminal, dacă e vorba de extreme. Eu voi fi o figură paternă bună, dar copiii au nevoie de mama lor. Ceea ce spun ar putea fi greșit, dar pentru mine, acesta este răspunsul pentru acum”.

Apoi, Seo Joon a răspuns la o întrebare despre ce trăsături îl atrag, „Găsesc atrăgătoare femeile care îmi trezesc istinctul protectiv. Simt că dacă o tipă e înaltă, va putea trăi și singură fără probleme. Îmi plac femeile care mă fac să fiu îngrijorat pentru ele, iar cele slăbuțe tind să fie astfel”.

Internauții au reacționat:

„Nu îl voi mai putea privi niciodată cu aceeași ochi, sincer…”

„Ei bine, ce credință veche, patriarhală”.

„Sunt destul de sigur că nu toți fanii săi au avut o copilărie plină de iubire… Ar fi trebuit să fie mai atent la cuvintele sale…”

„Înțeleg că ar vrea ca viitoarea sa soție să fie o casnică, dar să spună că cineva ar putea ajunge să fie un criminal în caz contrar?! Asta a întrecut orice limită!”

„O femeie mai slabă e mai puțin capabilă să aibă grijă de ea?!”

„Se pare că nu știe că vorbele sale ar răni sentimentele multor oameni. Văd cât de bune sunt perspectivele sale.”

Ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre „Un vechi interviu al lui Park Seo Joon devine din nou o controversă din cauza remărcilor sale cu tentă misogină

  1. hyunamyou

    Nu e ceva cu care sunt de acord, dar e vorba de parerea lui si sunt si femei care i-o imparstasesc, nu cred ca e de criticat. Nu zice ca nu o sa ajute sau ca nu o sa fie acolo pentru femeia lui ca in multe casatorii toxice unde barbatul nu face nimic, iar femeia trebuie sa faca totul in casa, nu mai zic de lipsa in cresterea copiilor. Si da, statistic vorbind, sunt multi infractori care vin din familii destramate si multe din probleme lor se trage de la abuz sau de la cine stie ce rahat au suportat in copilarie.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s