Fosta membra CSJH The Grace, Stephanie, vorbește despre iubitul ei de 57 de ani pentru prima data într-un interviu

Fosta membra CSJH The Grace, Stephanie, a vorbit despre iubitul ei în vârstă de 57 de ani într-un interviu recent.

În interviul exclusiv cu media XSportsNews, Stephanie și-a împărtășit povestea de dragoste cu iubitul ei mai mare. Aceasta a confirmat știrile că se întâlnește cu fostul jucător de baseball din liga majoră Brady Anderson anul trecut.

Stephanie a spus că este încă surprinsă de atenția continuă a publicului larg de când și-a confirmat oficial relația cu peste un an în urmă. Recent, a postat o fotografie cu adidașii pe care i-a primit de la Brady, care a atras multă atenție.

Aceasta a spus: “Nu mă așteptam să primesc atâta atenție. Iubitul meu nu folosește rețelele de socializare, dar am vrut să-mi arăt aprecierea față de el. Sunt recunoscătoare că mulți mă susțin și sunt cu ochii pe mine”.

Stephanie a continuat: “Ne respectăm complet granițele și intimitatea reciprocă. În State, casa cuiva este un spațiu foarte personal, așa că am început să petrecem timp unul cu altul abia recent. Este o persoană atât de uimitoare. Nu ați crede că are 57 de ani dacă îl vedeți în persoană. Când îl văd îngrijindu-se, nu pot să nu respect dedicarea pentru rutina sa”

Ea a spus că nu au rămas niciodată fără subiect de conversație și a zâmbit: “S-ar putea să fie din cauza diferențelor de limbă, dar am început să prefer mai întâi să ascult părerea celuilalt și apoi să o împărtășesc pe a mea. Acest lucru a redus confruntările sau neînțelegerile. Cred că mi-am schimbat metoda de comunicare după ce am vorbit cu iubitul meu. Simt că am devenit mai înțeleaptă în general”.

Apoi a adăugat: “Brady nu se bucură de expunerea mass-media sau de atenția publicului, dar a vrut să vină în Coreea. Cred că va putea călători odată ce pandemia se va îmbunătăți. Dacă va veni aici, cred că pot să arăt o poza oficială de cuplu. „

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s