Lee Jong Suk discută despre acceptarea unei noi provocări alături de Cha Eun Woo și YoonA

Lee Jong Suk Talks About Taking On New Challenges For Upcoming Projects With Cha Eun Woo & YoonA

Actorul a fost invitat să participe la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

Deși a fost eliberat din cadrul serviciului militar la începutul acestui an, actorul Lee Jong Suk este deja ocupat cu un nou proiect: acesta alături de YoonA din Girls ‘Generation vor juca în dramă intitulată „Big Mouth”. De asemenea, va juca alături de Cha Eun Woo din ASTRO și Kim Rae Won într-un nou film de acțiune numit „Decibel” (nume literal).

În plus față de aceste proiecte, Lee Jong Suk va avea și o apariție specială în așteptata continuare a filmului din 2018 numit „The Witch: Part 1. The Subversion.” În cadrul interviului ce a urmat după ședința foto colorată, actorul a remarcat: „Rolul meu în partea a doua a filmului este unul distractiv, deoarece am un personaj care e un ticălos, însă nu e antagonistul!”

În ceea ce privește motivul pentru care a acceptat să joace în „Decibel”, a spus: „Când am citit scenariu, s-a dovedit a fi ceva unic. Am ajuns să accept rolul, deoarece consider că este o provocare pentru mine.”

Deși a mărturisit că este puțin îngrijorat cu privire la personajul pe care îl va interpreta în drama „Big Mouth”, a mai spus că a acceptat și această provocare.

A explicat: „Este un personaj mai în vârstă și este căsătorit. Am simțit că, dacă aș juca acest rol, ar fi o adevărată provocare din punct de vedere a imaginii mele personale. Așa am ajuns să mă simt presat, pentru că vreau să fac o treabă bună. Totuși, m-am gândit că va merita efortul meu la final. Este ceva nou pentru mine și cred că mă voi distra.”

sursa: soompi

Un gând despre „Lee Jong Suk discută despre acceptarea unei noi provocări alături de Cha Eun Woo și YoonA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s