10 K-drame romantice perfecte pentru sezonul de iarnă

KBS Descendants of the Sun ep16

Vizionarea unui serial romantic este întotdeauna un lucru distractiv și reconfortant. De vreme ce serialele coreene au cucerit lumea, K-dramele romantice sunt ceea ce ai nevoie pentru a te binedispune.

Amestecul perfect dintre o poveste bună, chimie explozivă între perechea principală, momentele comice care vin la fix și o distribuție stelară vă vor ține lipiți de ecranele tale TV. Vă trebuie mai mult? 

Iată cele 10 recomandări de seriale coreene, care se regăsesc toate  și pe Netflix: 

Crash Landing on You (2019-2020)

Crash Landing On You

Evaluat cu un impresionant 8,7 punctaj pe IMDb, serialul de televiziune sud-coreean este scris de Park Ji-eun și regizat de Lee Jeong-hyo. Serialul de 16 episoade îi are în rolurile principale pe Hyun Bin și Son Ye Jin.

Povestea se învârte în jurul unei bogate moștenitoare sud-coreene, care aterizează accidental în Coreea de Nord. Dar soarta are alte planuri, deoarece un ofițer fermecător al armatei din Nord decide să o ajute.

Hometown Cha-Cha-Cha (2021)

Hometown Cha-Cha-Cha

Serialul coreean de 16 episoade spune povestea unei dentiste care decide să-și înființeze cabinetul într-un sat de pe litoral. Destinul face apoi ca drumul ei se intersecteze cu o persoană bună la toate tipurile de joburi, un individ arătos care trăiește în satul în care se mută dentista.

Serialul, cu un rating IMDb de 8,6,  îi are pe Shin Min Ah în rolul lui Yoon Hye Jin și pe Kim Seon Ho în rolul lui Hong Du Sik, printre alte personaje.

It’s Okay to Not Be Okay (2020)

romantic k-drama series

Cu Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji și Oh Jung Se în rolurile principale, K-drama descrie vindecarea emoțională a unei scriitoare sociopate și a unui îngrijitor al unei secții de psihiatrie atunci când viețile lor se intersectează.

Scris de Jo Yong și regizat de Park Shin-woo, serialul de 16 episoade are un rating de 8,7 pe IMDb. 

Descendants of the Sun (2016)

romantic k-drama series

Această frumoasă poveste de dragoste este despre un soldat rănit care se întâlnește cu un chirurg și se îndrăgostește de ea. Ceea ce îi separă sunt ideologiile lor opuse. Vor reuși ei să se unească în ciuda diferențelor lor? 

Evaluată cu 8,3 pe IMDb, distribuția îi are ca protagoniști pe Song Joong Ki și Song Hye Kyo, doi actori care s-au și căsătorit (și divorțat puțin mai târziu) după ce au încheiat filmările.

Start-Up (2020)

Start-Up

Un serial cu o temă modernă, legată de dragoste și cariera profesională. Serialul romantic spune povestea unor tineri antreprenori care încearcă să-și găsească drumul în industria IT din Coreea, în timp ce experimentează dragostea și succesul.

Evaluat 8.1 pe IMDb, serialul este scris de Park Hye-ryun și regizat de Oh Choong-hwan. Distribuția vedetă îi are pe Bae Suzy, Nam Joo Hyuk, Kim Seon Ho și Kang Han Ha în rolurile principale.

What’s Wrong with Secretary Kim (2018)

romantic k-drama series

K-drama romantică este despre modul în care viața unui moștenitor de afaceri egocentrist o ia razna atunci când asistenta lui personală și ultra competentă decide să își dea demisia. Cu Park Seo Joon și Park Min Young în roluri principale, serialul a fost un hit absolut, cu un rating IMDb de 8,1.

Weightlifting Fairy Kim Bok-joo (2016-2017)

Weightlifting Fairy Kim Bok-joo

Cu o temă originală și evaluat la 8,4 pe IMDb, comedia romantică este despre trecerea la maturitate și a fost regizat de Oh Hyun-jong. În rolurile principale regăsim doi actori ultrastelari și foste modele internaționale, respectiv Lee Sung Kyung, Nam Joo Hyuk,precum și pe Lee Jae Yoon și Kyung Soo Jin.

Povestea urmărește un grup de sportivi care sunt la facultate și se străduiesc să exceleze în domeniile lor. Printre ei se numără și o vedetă a halterofilelor (elementul absolut special al serialului) care își întâlnește prietenul din copilărie – un înotător talentat – doar pentru a-și da seama că este îndrăgostită de vărul lui.

Complicat, nu? Dar și adorabil și super recomandat!

Romance Is a Bonus Book (2019)

romantic k-drama series

Serialul abordează tema iubirii dintre două personaje cu o diferență de vârstă considerabilă, în care ea este o femeie divorțată de peste 40 de ani. 

Cu o distribuție stelară formată din Lee Na Young, Lee Jong Suk, Jung Eugene și Wi Ha Joon în rolurile principale, intriga este despre un redactor-șef al unei mari edituri, care se află în culmea succesului. Cu toate acestea, o întorsătură de situație  îi readuce în cale prima lui iubire, o femeie cu peste 10 ani mai mare decât el, care l-a inspirat în carieră și care, divorțată și ajunsă în stradă, își caută un loc de muncă.

Căutarea succesului profesional se va împleti cu iubirea și cei doi sunt simpatici în abordarea iubirii și sexului într-un cuplu în care ea este mult mai mare decât el.

My Secret Romance (2017)

My Secret Romance

Seria de 14 episoade se învârte în jurul unei nutriționiste care are o relație cu șeful – care se dovedește a fi cineva cu care a avut o aventură de o noapte în trecut.

Sung Hoon, Ji Eun Song și  Kim Jae Yeong formează distribuția principală a serialului. Notat 8,6 pe IMDb, serialul este regizat de Kang Cheol-woo.

Nevertheless (2021)

Nevertheless

Bazat pe un webtoon popular cu același nume, serialul de 10 episoade abordează tema relațiilor din facultate într-un mod extrem de liber și modern, cu multe scene sexy.

Drama este despre doi colegi de facultatea care sunt atrași unul de celălalt, dar care sunt cinici în privința relațiilor romantice. Cu toate acestea, cei doi încep o relație de prieteni cu beneficii, care evident se complică atunci când, după multă negare, cei doi încep să recunoască că au sentimente unul pentru altul.

Serialul îi are pe Han So Hee și Song Kang în rolurile principale, doi actori talentați, în vogă și deosebit de atractivi, cu o chimie explozivă.

Sursa

7 gânduri despre „10 K-drame romantice perfecte pentru sezonul de iarnă

Lasă un comentariu